Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fołkus on

Novoslim - ile kg mniej po 3 miesięcznej kuracji??

Polecane posty

Gość Fołkus on

Zastanawiam się nad braniem tego suplementu i chciałabym zasięgnąć opinii. Proszę o konkretne i rzetelne komentarze

Gość ja bralam
-0,5 kg w 4 mies nie warto

Gość Vera B
Nie no mnie się udało zrzucić aż 9. polecam razem z wysiłkiem

Gość Vera B
9 kg bez drakońskiej diety. Godny poelcenia

Gość Sasetka I
Nie chce sie tutaj rozwodzic na temat swoich przygod z odchudzaniem ale novoslim to jedyne skuteczne tabletki jakie miałam Oprócz tego że schudłam 10 kg w ciągu 3 miesięcznej kuracji to w ciągu jej trawania nie miałam żadnych skutków ubocznych jak np. biegunka Polecam

Gość proud mary Y
10 kg wiem że to może się wydawać coś nieprawdopodobnego bo sama podchodziłam sceptycznie do tego typu informacji gdy sama zarzynałam się żeby schudnąć chociaż 5.. oprócz wagi Novoslim znacznie poruszył moją przemianę materii przez co wogóle czułam się lżej i lepiej Jak dla mnie bomba i żałuję że tego typu produktów nie można dostać w aptece tylko półki zawalone są produktami wielkich korporacji

Gość Aldona3210
Novoslim to przezytek i srednio dziala... Ja zdecydowanie polecam BTL Medica SLIM - do kupienia w dobrych sklepach zielarskich i na allegro w fajnej cenie. W 3 miesiace stracilam 15,5kg! Bez sterty cwiczen itd! Moj misiek stracil 20kg! Kupilismy na prezent mojej mamie i juz stracila 7,5kg w 40 dni!

Gość Gdynianka34
....Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu Chiński meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM lub ASYSTORSLIM i itp. Chińskie wynalazki. Zawsze tylko naturalny susz ziołowy. Oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybet zioła schudłam tak 16 kilogramów....

Gość gość
Mi się udało 7 kg w ciągu 3 miesięcy - dietka MŻ + Novoslim

Gość sofija 57
u mnie 10 kg z tymże w pierwszym miesiącu schudłam tylko 2,5 kg i już miałam wyrzucać tabletki do kosza ale dałam im szansę i udało się , do tego bieganko 2 razy w tygodniu znienawidzony przeze mnie basen..ale czego się nie robi by być piękną;p