Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssasqsasa

Zapomoga z opieki.Bral ktos?

Polecane posty

Gość do autorki tematu////./....
pk teraz rozumiem.skoro masz od X lat kredyt odnawialny "w koncie"to inna sprawa. absolutnie nie atakowalm ciebie,tylko zastanawialam sie kto daje ci kredyty w takiej sytuacji. niestety nikomu nie jest lekko. a dlaczego maz tak czesto traci prace?

Gość ano bral i co?
nie wiem dlaczego, tak jest od 1,5 roku... czasami po mcu go zwalniaja, czasami po 3mcach nie przedluzaja umowy, czasami firma plajtuje, czasami nie da sie wytrzymac, np pracodawca nie placi.. jakos tak sie sklada... ja mam slabo platna prace ale ja mam i to od wielu lat wiec nawet nie szukam innej bo widze po mezu ze nowa praca nie gwarantuje stabilnosci :(

ano bral i co? - wydaje mi się, że chodzi o coś trochę innego. po prostu na zaległe rachunki mogliby przyznać Ci zasiłek, natomiast na spłatę kredytu nie ma takiej możliwości. z uwagi na przepisy. więc może nie o to chodzi, ze ktoś Ci nie wierzy albo mówi Ci co powinnaś a co nie. może po prostu ktoś Ci życzliwie podpowiada lepszą dla Ciebie wersję

Gość ano bral i co?
laida ja rozumiem tylko ze to co mops mi proponuje sklania tylko do tego by nie szukac pracy, bo jak juz znjadziesz po 1-2mcach to nikt mi zasilku nie da na te zaleglosci... a to chore zeby nie isc do pracy by tylko dostac kolejny zasilek z mops...

Gość asssasqsasa
jakie dokumenty sa potrzebne?