Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamapytanie

MÓJ TATUAŻ- CZY TO NORMALNE?? MARTWIĘ SIĘ :(((

Polecane posty

Gość malamapytanie

5 DNI temu zrobiłam sobie tatuaż na łopatce, robiłam w znanym studio, smaruje maścią bepanthen i dziś zauwazyłam, że z flagi którą mam, z linii - zaczął schodzić tusz, tzn jak jest prosta kreska to ona w 2 miejscach ma jakby luki- jasniejsze, tak jakby sie łuszczył i teraz nie wiem czy do konca mi zejdzie ten tusz i tatuaż będzie bledszy czy po prostu będę miała na prostej linii w dwóch miejscach jaśniejsze punkty, co wygląda jakby ktoś to robił, kto się nie zna... linie są trzy i w kilku punktach jakby oderwał sie tusz i tam są bledsze miejsca- wyglada to niechlujnie... co mysliscie???

Gość myślimy, ze jeśli robiłąś
to w znanym studio to Ci powiedziano, że po paru tyg zgłosić się masz na kontrolę i by poprawić to co się wchłonęło

Gość malamapytanie
nie, nic mi nie mówiono, mój chłopak tez tam się dziarał i było okey, to nie byle jakie studio w krk , no i nie tanie... nie wiem ... juz bym wolała aby się złuszczyła ta resztka i był bledszy, ale jednolity ...

Gość malamapytanie
tylko ze mam jak takby z prostej linii w dwóch miejscach ktoś wyrwał tusz.. i jest mocno czerwona kreska a po srodku dwa miejsca dużo bledsze ;///// to wyglada okropnie i nie wiem czy do konca mi sie złuszczy czy tak po połowie będzie ;/

Gość sory, ale naturalne jest, ze
część tuszu może si wchłonąć, część moze być w wierzchniej warstwie która po paru dniach się złuszczy różnie skóra reaguje poczekaj miesiąc nie będzie Ci pasować to idź, poprawianie tatuażu nie powinno być płatne bo jak coś spartaczyli to ich wina nie Twoja

Gość malamapytanie
no własnie czytam, ze tatuaż ma byc zupełnie płaski, ze jesli jest wypukły i ma tusz na zewnatrz co sie nie złuszczył to on sam sie złuszczy i nie nalezy tego zrywac, bo mozna zerwac z barwnikiem co jest pod spodem ;) ulzyło mi .. ;)

Gość gość
Problem jest z tym blaknięciem taki że: Po pierwsze tatuaż jest do poprawy u tego samego tatuażysty i nie powinien wziąć nic za to pieniędzy. Po prostu skóra nie przyjęła wam tuszu i zaczął on się ulatniać(wypływać, łuszczyć). To jest normalne bo to zależy kto jaką ma skórę i jak organizm przyjmuję inne substancję które są wprowadzane pod skórę. Pozdrawiam i udajcie się do tatuażysty.