Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erawen

Co robić, gdy on się spóźnia?

Polecane posty

Gość Erawen

Co mogę zrobić, gdy mój chłopak się notorycznie spóźnia. Jesteśmy razem pół roku. Ja zawsze, gdy się z nim umawiam jestem punktualnie a nawet troszkę przed czasem. Dla niego "Kochanie, będę o 17" znaczy "Kochanie, będę po 18 lub o 19". Strasznie mnie to denerwuje. Mówiłam mu o tym, ale on to tłumaczy, że to nie zależy od niego... Co mogę w tej sytuacji zrobić? Pozdrawiam! ;)

Gość tarras44
też się spóźniaj

Gość Erawen
Nienawidzę, się spóźnić i tego samego wymagam od ludzi, z którymi się umawiam ... ;/ To bardzo irytujące.

Gość Erawen
Dzisiaj nie czekałam. Czekałam do 17 i ani nie zadzwonił ani nie napisał. Odezwał się po 18, że zaraz u mnie będzie. Napisałam, żeby nie przyjeżdżał bo nie umawiałam się z nim na 19 tylko na 17. Oczywiście był bardzo oburzony i zaczął się ze mną kłócić, że to że się spóźnia nie zależy od niego.

Gość nuhanna
oczywiscie ze od niego zalezy niech nie robi kurwa z ciebie jakiejs debilnej idiotki :o wkurwiaja mnie takie buraki 'nie ode mnie zalezne' i jeszcze focha jebnie. no brak slow na takiego :o

Rozumiem wiele rzeczy, ale nie spóźniania się ;/ Dziękuję za odpowiedzi i proszę o więcej ... ;D Pozdrawiam !

Gość niuu
A od kogo/czego w takim razie zależy jego spóźnianie??

znam to... u nas było podobnie. Było. po się po czasie dowiedziałam, co mu tak czas dojazdu się dłuży...he he.

Gość maturks4
Punktualność jest zaletą... królów, ale OBOWIĄZKIEM całej reszty. Jak ktoś nie szanuje mojego czasu, tzn że nie szanuje i mnie. Jedyna rada: zmienić faceta na odpowiedzialnego!

niuu - Mój chłopak podobno zawsze ma bardzo dużo pracy w domu. Rozumiem to i szanuje to, że nie zawsze może do mnie przyjechać, ale skoro umawiamy się na konkretną godzinę to powinien się zjawić, albo chociaż dać znać, że się spóźni ...

nie87- Hehe. Myślę, że to nie kwestia czegoś "ważniejszego", bo ma do mnie 15 minut drogi rowerem, więc nie widzę przeszkód w tym. A i po drodze nic mu nie przedłuża drogi, bo zawsze po niego wyjeżdżam ... ;D ;D ;D

maturks4- tylko jak zmienić go na odpowiedzialnego i szanującego mój czas ? :)