Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiii28

Dziewczyny gdzie na internecie poznajecie chlopakow?

Polecane posty

Gość kamiii28

Kiedys mialam konto na sympatii ale nikogo ciekawego tam nie poznalam. Pozniej mialam konto na badoo, poznalam fajnego chlopaka, ale po spotkaniu okazalo sie, ze chcial tylko seksu. Na czatach tez wydaje mi sie, ze sami zboczency, Gdzie wy ich poznajecie?

Gość tarras44
wszyscy osobnicy płci męskiej to zboczeńcy różnią się tym że niektórzy się z tym kryją

Gość kamiii28
Nikt sie nie podzieli informacjami? Wiem, ze jest Was tu duzo, ktore poznaly swoje drugie polowki w taki sposob.

Gość mamażmijja
ja swojego meza poznalam na fotce :) mialam zalozone konto ale nie szukalam bylo tam sporo moich znajomych, ale zawsze ktos napisal i ktoregos dnia zaczepil mnie moj obecny maz. moja kolezanka tez poznala na fotce swojego faceta sa juz razem pare dobrych lat.

Gość kamiii28
Chodzi Ci o fotke pl? Na jakiej zasadzie to dziala?

Gość mamażmijja
tak fotkapl. zarejestruj sie to sie dowiesz. tam mozna oceniac zdjecia i szukac w swoim miescie znajomych

Gość MartaKraków
Spóbuj sobie na http://gochat.in, to jest fajny czat z normalnymi ludźmi, jeszcze nie trafiłam na żadnego zboczeńca:)

Gość Danuta Goralczyk
No wlasnie czemu tak trudno kogos znalezc. Przeciez statystycznie to sie nijak nie ma. No wezmy ta nasza sympatie pl. No mozna zalozyc: 10% erotomanow. 5% oszustow, 7% dajmy na to nudnych. Ale gdzies sa przeciez tez Ci ktorzy Maja otwarte umysly. Ja po smierci mojego Partnera to po prostu sie zalamalam. Tak jakby wszyscy w jednym miejscu sie znalezli: "nieudacznicy" Najgorsza odmiana faceta, ktoremu sie wszystko wydaje. Wydaje mu sie ze chce, a potem to nawet z chalpy na kawe sie nie chce