Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988

Jak ustawić stopke na kafeteri??? POMOCY!!!

Polecane posty

Witam:) mam nadzieję że ktoś z Was mi pomoże :). Próbuję ustawić stopkę wchodzę w " moje konto" pojawia się miejsce na login i hasło, wpisuje i przechodzi na stronę gdzie jest nick, mail, komunikator tlen coś o sobie i właśnie ta stopka :P ale problem jest taki że usuwam maila ( może tu robię błąd) bo nie chce aby był widoczny:) wpisuje stopkę potem hasło ( próbowałam obecne oraz nowe) ale cały czas wyskakuje że złe hasło, nie mam pojęcia jak to ustawić:-/ pomoże ktoś???

Gość tarras44
kiwi ty nielocie :D

znów to samo:-/ podane hasło jest nie prawidłowe a żadnego nie wpisałam tylko zatwierdziłam:-/

Gość poniedziałkowe didżełe
bo musisz wpisac haslo :O

i musisz za kazdym razem zatwierdzic regulamin 🖐️

to znaczy tak: jak wchodzisz na edycje profilu to hasla nie musisz wpisywac ale musisz zatwie3rdzic regulamin. myslalam ze chodzi o logowanie do strony profilu

poniedziałkowe didżełe robie to tak że jestem zalogowana i klikam po prawej stronie u góry "moje konto" i wyskakuje aby wpisac login i hasło i jak to wpisuje to właśnie przechodzi na ta strone gdzie jest stopka, usówam maila wpisuje stopke regulamin jest zatwierdzony i co bym nie zrobiła to wiecznie błąd że złe hasło:( nie ważne czy wpisuje obecne, nowe czy wcale zawsze złe :-/

wyczysc pliki cookies :classic_cool:

wejdź w moje konto, mam już nicka tam się wpisz i hasło potem akceptujesz regilamin a wyżej masz okienko aktualna stopka wpisz tam coś i daj ok czy tam akceptuj :P

ZACZYNAM OD TEGO Forum - strona główna Preferencje Preferencje Internautko, tutaj możesz ustawić swoje preferencje dla tego forum: pseudonim, e-mail oraz zabezpieczyć swój profil hasłem. Jest to nieobowiązkowe - w dalszym ciągu możesz korzystać z forum bez potrzeby rezerwacji pseudonimu. Jednak pamiętaj, że rezerwacja niesie wiele korzyści teraz, a jeszcze więcej w przyszłości. A: Jeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj. B: Jeśli posiadasz już zabezpieczony hasłem profil dla forum, to zaloguj się teraz, aby móc zmieniać swoje ustawienia. Pseudonim: Hasło: listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2012 o2 wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu

POTEM MAM COS TAKIEGO Preferencje * Tutaj możesz ustawić swoje preferencje dla tego forum: pseudonim, e-mail oraz zabezpieczyć swój profil hasłem. Pseudonim: (znaki a-z, A-Z, 0-9, _ i -, bez spacji i kropek - do 30 znaków) E-mail: Komunikator Tlen.pl: (jeśli używasz Komunikatora Tlen.pl, wpisz swój identyfikator @tlen.pl) Hasło (nowe): (wpisz tylko wtedy, gdy chcesz zmienić) Kilka słów o sobie: Sygnatura / stopka: (pole obowiązkowe) Zapoznałem/am się z Regulaminem korzystania z serwisu kafeteria.pl, wyrażam zgodę na jego brzmienie i zobowiązuję się do jego przestrzegania.

wejdz w przegladarce Narzedzia -> Opcje -> usun historie i tam zaznacz tez pliki cookies i tymczasowe pliki internetowe. i wedy wejdz na profil kafe i sprobuj ponownie

Gość wheidfhw
żądamy stopek dla pomarańczy :classic_cool: