Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomtex

MOJA ZONA PO CIAZYWYGLADA JAK ZMASAKROWANA KROWA

Polecane posty

Gość Tomtex

Nie mogę na nią patrzeć......!!!

Gość żesz k.skąd się tacy biorą
A dzięki komu tak wygląda gnojku jeden co? Było jej dziecko robić? Pewnie się nie chciało gumy założyć a teraz się rozglądnij za następną co to jeszcze nie rodziła.

Gość Alice...68976878
Ile czasu jest po porodzie? i nie przesadzaj z tą krową :)

Gość Lord Arkadiusz2
Z małej, słodkiej różyczki zrobił się pysk buldoga ;]

Gość Tomtex
Dziecko było planowane.

Gość Diabeł und Szatan sp Z O.O.
Dobij niech się niej męczy, dziecko sprzedaj biednym ludzią by grzechu invitro nie popełnili. Zobacz ile problemów rozwiążesz i dobrych uczynków zrobisz. Jeszcze zarobisz do tego! :)

Gość Tomtex
Brzydzę się nią jak chce mnie dotknąć czy też pocalowac

Takic frajerow jest pelno..... funduja sobie naszym kosztem dzieci a pozniej zmieniaja szybko poglady! Zamiast Bogu co Niedziele z Rodzina dziekowac za dar jaki Mu dal.... Nie. Jak wiekszosc taki Matce Dziecka jest nie wdzieczny!!! Za to nienawidze facetow i sama z Mala wole byc! Ps. Sama slyszalam ze jestem oblesnie gruba.. ze mam wstretne rozstepy. Na szczescie juz wrocilam do starej wagi... ale nie ktorych rzeczy juz nie da sie porawic....

wygląda jak krowa dzięki sobie, bo nie chce się za siebie wziąc i powrócić do poprzedniego stanu. Te kobiety, które dbają o swoje ciało, po 4 miesiącach od porodu biorą się za siebie i wygladają świetnie.

Gość Tomtex
Przed ciąża była mega laska. Faceci się za nią oglądali a teraz jej ciało jest zmasakrowan. Jak na razie powróciła tylko do wagi sprzed ciąży.

Gość Tomtex
Zamiast iść na zabiegi to ona siedzi przy dziecku.... Minęły 3 miesiące a żona jedynie wróciła do wagi sprzed ciąży.... Jej ciało jest fatalne

Gość kobieta po rozwodzieee
to niby co z nia nie tak?

Gość musiłka
minelo dopiero 3 msc. na jakim ty swiecie zyjesz. na jaki zabieg

Gość wheidfhw
hahaah jaki tytuł :)

Gość Tomtex
Zabieg wycinania rozstępów one są obleśne.....

Gość musiłka
siedzi przy dziecku a kurwa co ma robic, tanczyc nad nim. to zamiat siedziec i biadolc zajmij sie dzieckime i niech idzie na silownie, a jak karmi piersia to napewno dluzej potrfa. co za idiota

Gość musiłka
ja pierdole jeszcze takiego kretyna nie spotkalam. szkoda mi twojej zony. mam nadzieje ze kopnie cie w dupe i to jak najszybcie. pozniej sie dziwia ze tyle samotnych matek.

Gość dziusia92
Frajer

Po 3 miesiącach, to kobieta ma się zajmować niemowlakiem, a nie rozstępami. dziecko w 4 miesiącu zacznie jeś kotlety schabowe, to będziesz mógł je karmić i przewijać, a ona może zacząć ćwiczyć nawet po 30 minut dziennie. Rozstępy, to nie jakiś problem.

Skoro istnieją tacy jak autor to tyle samotnych matek nie dziwi... Zamiast cieszyć się, że masz dziecko narzeka, że żona wygląda jak krowa, a przed ciążą była mega laską? A może dlatego, że była mega laską się z nią związałeś? Najlepiej ją zostaw oszczędzisz stresu sobie, a nade wszystko jej i dziecku

Gość sexmiś
Jakbym Cię dorwała to uwież że nie masz jaj... Nosz Kurw*. Jakbyś to dziecko urodził i sie nim zajmował to bys zobaczył jakie męczące. A ty jeszcze chcesz dokładać jej bólu jakby porodu nie miała dosyć!

Tak jak kobiety mogą po porodzie mieć syndrom Baby Blues, tak mężczyźni teżsię muszą oswoić z nowym wyglądem kobiety. Teraz już wiecie dlaczego 40 letnim mężczyznom nie staje na widok żony. Nie są impotentami, są w pełni sił. Tylko żony już nie są dla nich sexy.

Gość mamisiu
ja po 5 msc wrocilam do swojej wagi, a moje cialo dochodzilo chyba z rok, naszczescie nie mam duzych rozstepow, i nie widac ich, ale one wyblakna i nie beda takie wstretne, za duzo wymagasz od zony, ona 9 msc nosila ciezar jej cialo przeszlo ogromna przemiane i ty myslislales ze jak urodzi to bedzie wygladac od razu jak modelka, no frajer no

Tomtex,a Ty to pewnie Brad Pitt??? :-D Widać miłosc to dla Ciebie obce pojęcie skoro rozstepy sie licza,a nie to ,że Twoja kobieta wydała na świat WASZE zdrowe dzieciątko to gratuluje inteligencji i powodzenia w zyciu :-D

Gość Tomtex
Piersi ma super ;) nie pozwoliłem jej karmić p. iersią żeby jej nie zwisały jak u murzynki . Sama też jest z nich zadowolona ake te rozstępy masakra. Cena nie gra roli umówie ja z najlepszym chirurgiem plastycznym tylko ona cały czas mówi jeszcze jeszcze a ja nie mogę dłużej na nią patrzeć........

Gość Diabeł und Szatan sp Z O.O.
Nawet nawet. Działa. Daję 7/10

Nie pozwolił karmić piersia....pfff...to ona widac tez ma rozum,że daje sie sterować ,pewnie pusta lala tak jak Ty pustostanie :-D

Gość Tomtex
Przed ciążą była laska nad laskami a teraz tylko dziecko i dziecko najchętniej pojechalbym z nią gdzieś do ciepłych krajów tylko we dwoje tak jak dawniej i podziwiał ją w skąpym bikini albo toples......... Na pocieszenie przeglądam nasze zdjęcia z wakacji