Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renia2012

Zarobki w USA

Polecane posty

Gość Renia2012

Piszcie gdzie mieszkacie- jaki stan I co porabiacie I ile zarabiacie?

Gość BujaaUSA
Juz pisalam wny 2224$ na miesiac..

Gość Haameryyka
A co to? Census przeprowadzasz? Jedno czego Polacy powinni sie od Amerykanow nauczyc to dyskrecja. Tu nikt nikogo o wysokosc zarobkow nie pyta, bylo by to uznane za wscibstwo. A i zarobki zarobkom nie sa rowne, jeden zarabia 25 tys na rok a inny 250 tys na rok, wiec takie pytania to glupota i zwykle polskie wscibstwo.

Gość Bujaaa
Pojeb..ana jestes huhehue w ameryce nie ma takiego czegos jak dyskercja! Chyba ze na filmach to jest narod ktory chetnie wyciagnie od ciebie wszystko zatajajac o sobie polowe rzeczy!

Gość ja jestem student
Jestem studentka, pracuje part-time w customer service - w tamtym roku zarobilam z $10,000 - godzinowo roznie pracuje w zaleznosci ile mam egzaminow lub nauki, jednego tygodnia 15godzin, innego 25 jeszcze innego tylko 9

Gość Haameryyka
Bujaaa skoro ci tak zle i Amerykanie sa tacy okropni to po co tu siedzisz, na pewno "wspaniali" Polacy przyjma cie z otwartymi ramionami, bo Polacy to tacy dobrzy, uczciwi i kazdemu dobrze zycza, nie to co ci "podstepni" Amerykanie (hahaha), a moze UK albo inny kraj Europy tez sie z twojej obecnosci ucieszy, bo tam sami dobrzy i poczciwi Europejczycy mieszkaja, hahahaha. Moze i jestem pojebana, ale to tylko dlatego ze czasami wchodze na pojebane Kafe z innymi pojebanymi kafeterianami i ich pojebanymi tematami.

Gość Kolejna studentka
Studentka,pracuje na pol etatu,praca zwiazana z kierunkiem studiow.Zarobki $15 na godzine.

ta kopa w dupe tym kapitalistom zasranym i wyzyskiwaczom. tyle dostaniesz w usa, tej murzyńskiej wiosce.

Gość bujaaa
do studentki a co robisz jezeli mozna spytac ze masz 15$?