Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwy.......

Amber Gold...

Polecane posty

Gość dociekliwy.......

Czy wierzycie we wszelkie doniesienia medialne na temat wlasciela tej firmy? Pomysl ze stworzeniem konkurencji dla LOT (linie OLT) wydawal sie dobry, kilka lat prosperowania na minusie (do finansowania potrzebne bylo Amber Gold), i juz po wycieciu z rynku krajowego lini LOT by sobie szybko wczesniejsze straty odbili. w koncu LOT ma monopol i jest Panstwowy, komus zdecydowanie wizja OLT na rynku mogla przeszkadzac.

Gość kpoij
Amber to miał być duzo wiekszy wałek niz mozesz sobie wyobrazic

Gość dociekliwy.......
do kpoij: skad wiesz ze mialby to byc wiekszy walek? skoro chcieli jescze wiecej kasy zgarnac to po co zainwestowali grube miliony w OLT?

Gość elixyra
widać jak nazwy przekształacał żeby upodobnic się to czołowych firm, żałosne, z góry było założone na przekręt a w biurze amber gold jak byłam to facet podbiegał do mnie do drzwi i ściskał za rękę, w żadnej instytucji finansowej tak nie ma , jak akwizytor sprzedający garnki od razu wiedziałam że wyłudzacze

Gość kpoij
jeszcze nie wiem, ale są pewne przecieki o których się głośno nie mówi, że maczał w tym paluchy ktoś ze wschodu

Gość wagramm
Plichta zabawił sie w linie lotnicze kosztem swoich klientow z parabanku.Ma facet fantazje.Farmazon ,jakich wiele ,ale ten utalentowany.