Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkafasolka

czy ktoś z was jest ubezpieczony w krus-ie??

Polecane posty

Gość jolkafasolka

Witam moi rodzice sa rolnikami , niewiem czy mozna by bylo tak zrobic zeby i ja oplacala to ubezpieczenie , mam inne nazwisko i niewiem czy tak mozna , chcialabym sie ubezpieczyc z corka

Gość Jestem Wampuś
Oho, mam podszywa :D Fajny nick, prawda głąbie ?

Gość jolkafasolka
czy ktos moze mi pomoc

ale jesli twi rodzice sa ubezp to ty tez jestes tylko oni musza cie chyba zglosic. nawet jesli jestes adptowana to tez ci sie nalezy

Gość ech, te jolcie
Panie w KRUS-ie udzielą ci pomocy. Wystarczy zadzwonić.

a legitymacji napisane jest tak prawo do swiadczen zdrowotnych maja tez czlonkowie rodziny czyli dziecko wlasne, dziecko malzonka, dziecko przysposobione, wnuczka albo dzieci obce dla ktorego ustanowiono opieke albo dziecko obce w ramach rodziny zastepczej do ukobnczenia 18 lat a jesli uczy ise dalej do 26, niepelnosprawny do bez ograniczenia wieku. malzonka. wstepnych pozosrtajacych z ubezpieczonym we wspolnym gospodarstwie domowym sory za bledy

Gość jolkafasolka
tzn ja mam inne nazwsko z tego powodu iz jestes juz mezatka , oczywiscie bylam z nimi zgloszona do ubezpieczenia kiedy jeszcze sie uczylam , teraz juz nie . dzwonilam do niech kiedys to mam niemile wrazenia bardzo niemile Panie , nie udziela mi szczegolowych info tyko kaza abym zglosila sie osobiscie , a mi nie usmiecha sie jechacdo plaowki oko 50km

Gość jolkafasolka
nie nie , juz sie nie ucze , mam 3 letnie dziecko

Gość niuu
A mąż czemu was nie zgłosi u siebie do ubezp?

Gość jolkafasolka
maz pracuje za granica , wiec to nie wchodzi w rachubę , szukalam jakiegos prywatnego ubezpieczenia dla dziecka bo tu głównie o nia chodzi ale wyszla mi skladka 150zl miesiecznie to juz w krus-ie jest bardziej korzystnie

Gość niuu
A ile ty masz lat i czy mieszkasz razem z rodzicami. Mąż pracuje legalnie za granicą? Jaki kraj?

Gość jolkafasolka
ja mieszkam jeszcze z rodzicami , ale za pol roku sie wyprowadzam takze nieiwme czy to istotne