Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lijonka

jakie dodatki do takiej kurtki??

Polecane posty

kupiłam na jesień swoim córkom takie kurteczki, tak wiem troszkę cienkie ale moja ciocia podszyje je jeszcze polarem . ale do rzeczy ... chodzi mi o dodatki, jaki kolor czapki , butów itp?? nigdy nie byłam dobra w dobieraniu kolorów...

Gość piekne te kurteczki :)
szkoda, ze ich nam nie pokazalas

Gość sfdfffffffffffffffffffffffffff
a gdzie te kurteczki?

Gość skoro chcialas, to masz
omg one wygladaja jak z worka :O

wyglądają naprawdę ładnie, są długie i dopasowane, ale ja bym chciała się dowiedzieć jakie dodatki do nich pasują a nie czy się komuś podobają

Gość Elmary
Matko kafeteryjne matki naprawdę miewają niesamowite problemy:) kurtki lekkie to jesienią zalozysz je dzieciom i pójdziesz z nimi do sklepu dobrać dodatki, aż takie trudne? A tak na ślepo to napewno czarne bedą pasowaly, na inne bym się nie porywala beZ dopasowania .

Gość Elmary
Matko kafeteryjne matki naprawdę miewają niesamowite problemy:) kurtki lekkie to jesienią zalozysz je dzieciom i pójdziesz z nimi do sklepu dobrać dodatki, aż takie trudne? A tak na ślepo to napewno czarne bedą pasowaly, na inne bym się nie porywala beZ dopasowania .L

Gość ujirtjurigtjjurgh
moim zdaniem zywa tzw majowa zieleń pasuje do fioletu

Gość skoro chcialas, to masz
Lepiej biale niz czarne, albo takie ecru, ewentualnie jakies kontrastowe - czerwien, zolc?

Gość ujirtjurigtjjurgh
moim zdaniem zywa tzw majowa zieleń pasuje do fioletu

Gość robię tak jak Ty
szare dodatki będą bezpieczne- a jeśli chodzi o większe kontrasty to zółty. W połączeniu z różem będzie cukierkowo. fajnie może wyglądać połącznie z miętą/ turkusem/morskim

Gość Elmary
Ktoś doradził jaki kolor pasuje do fioletu,a na moim telefonie te kurtki wyglądają jak granatowe...sama widzisz ze cieżko tak dobrać. Mimowszystko polecam czarny,pasuje do wszystkiego. Biały wcale dobrze się nie komponuje z innymi kolorami,tym chyba ze z bardzo jasnymi. Nie mówiąc już o bezowymktóry jest ciepłym kolorem a te kurtki czy fioletowe czy granatowe to jednak zimne kolory

no właśnie na aukcji jest napisane kolor fioletowy , a dla mnie są właśnie bardziej granatowe

na moim lapku sa fioletowe ;) ja bym dala czarny albo taka zywa fuksje :) grafitowy tez bedzie ladny.

Zdecydowanie czarny, który jest uniwersalny i pasuje do każdego innego koloru, ale w przypadku młodych dziewczyn lepiej wypadnie on w połączeniu np. z szarym kolorem, jak w chuście : http://www.neypo.pl/ona/60-ch.html. Już sama kurtka będzie z wyglądu i barwy świetnym kontrastem dla delikatnej chusty, więc z dodatkami w intensywnych kolorach wolałabym nie ryzykować ;).