Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolinek18

jestem zakochana ale facet chce tylko jednego

Polecane posty

Gość Lolinek18

a wiec 2 tygodnie temu poznalam chlopaka ktory wydawal by sie zakochany bo dal mi nr. telefomu na facebooku mnie zaprosil dopytywal sie komplementowal i to ak jakos wszystko szybko robil az zaprosil do kina poszlam do kina fajnie sie gadalo smiesznie i sie calowalismy on pierwszy..poszlam z nim do jego kolegow bo bardzo nalegal,kolejnego dnia napisal mi 'czesc piekna co u ciebie?' i tak wzlekal ze spotkaniem niby chcial sie spotkac ja juz wyszykowana czekam bo napisal na facebooku ze da znac o ktorej godzinie no i nie napisal a ja zadzwonic nie moge bo nibi ma telefon rozwalony czyli on nie moze napisac ani ja bo nic nie dochodzi,zadzwonic niby tez sie nie da,czyli jedyna opcja to facebook. w niedziele tez bylam umowiona ale nie napisal kiedy i gdzie a o 3 w nocy mi napisal ze telefon mu sie rozladowal(tak mysle taaa pewnie czyli co przysnilo mu sie o 3 zeby do mnie napisac ) wczoraj sie z nim spotakalam poszlismy do spokojnego miejsca fajnie pieknie,ale zaczol calowac i klasc rece tam gdzie nie musi,po czym zapytal czy nie pojde z nim do lasu myslalam ze zabije go 2 razy sie spotkalam i co, moze myslal ze jakas dupodajka jestem..zapytalam go o rozne zeczy i on odpowiedzial ze spotyka sie z dziewczynami i jak mu sie jakas nie spodoba to juz wiecej z nia nie wychodzi,po czym powiedzial ze zwiazku nie szuka a zabawic sie mozemy..poczym tylko go pocalowalam i niby on sie zle poczul i poszlismy kazdy w swoja strone spotkanie trwalo do 20 a calkiem przypadkiem o 22 zachcialo mi sie jesc i podjechalam pod KFC i siedze w samochodzie i widze jak on idzie z kolega i 2 innymi dzieewczynami do pubu. myslalam ze mnie krew zaleje taka jestem dzisiaj zdezorientowana co robic nie wiem wszyscy mowia ze to jakis lovelas i zmienia dziewczyny jak rekawiczki ale ja sie w nim zakochalam :( kolejny raz zawiodlam sie w tym roku na fecetach :( jednak facet to swinia.. niech mi ktos pomoze bo sie chyba zatopie we wlasnych lzach :( chetnie z kims pogadam

Sam sposób w jaki napisałaś ten post świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym. Więc nie dziw się, że facet Cię tak potraktował, Ty po prostu głupia jesteś.