Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiixxx

gdzie moja renta????

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiixxx

Witam, przyszlam zobaczyc co napisaliscie mi w watku poprzednim. Ale nic. Zakonczyl sie. No coz... dalej przychodze PLAKAC ZA RENTA UKRADZIONA Mi przez PATOLOGICZNYCH HISTERYKOW, ktorymi jest Polska bo to panstwo istnieje tylko z literki P wiecie P jak PATOLOGIA i tyle. I wiecie ja sie nie dalam ani wam, ani parlamentowi brytyjskiemu. NIKOMU!!!!!babci tez. Chociaz to nie wiedzialam ze to babcia bo wiecie - w sumie taka bieda jaka tu byla, a ja mialam babcie NA TRONIE. Co prawda z RPA ale na tronie. Krolowa. Krolowa byla chociaz raczej ta matka byla krolowa wiecie - nie wiadomo...no ale co? Tak sie stalo jak sie stalo tylko dlaczego nie mam kasy. Ja mam swoje plany i tak dalej. Dlaczego nie. No ale mnie okradziono. Tylko czemu. COS TUSZUJA. Anglia tuszuje, ze sie CZEGOKOLWIEK DOBREGO SPODZIEWA. Od lat. Niedlugo bedzie ich juz 100. Jeszcze nie calkiem ale... no a wy tez tak zyjecie? Ze niczego dobrego nie mozna sie spodziewac po nikim od Hitlera. Tez tak zyjecie? i tyle. No ale to mieli to napisac se w gazetach bo z takim mysleniem po co tam jechac? Ze moze byc nastepny Hitler bo TAKIE JEST ZYCIE. I oni sobie tak zyja. Parlament na pewno tak zyje, a reszta? No ale to nie jest moje zycie. Choc JEDNAKZE jest i tyle. Rzeczywiscie - co zrobie wszystko zle i wiecie to tylko trzeba sobie wytlumaczyc i to wszystko. Ze byl Hitler, swiat sie nie zawalil i mozesz dojsc do takiego samego punktu w zyciu jak on - na oczach swiata popelnil samobojstwo. No wiecie - tego nikt nie widzial w bunkrze byl, a oni co? Popelniaja te samobojstwa? I nie uwazacie ze to jest do zaskarzenia? Ale to zostalo. I WIELKA BRYTANIA takze jest faktem i tyle. Dlaczego? Ano procesy musialyby sie zaczac wiele wczesniej - za takie cos. To znaczy takie cos moze byc, ale to trzeba wiedziec. I wiecie parlament brytyjski jeszcze to chyba PRAWEM powinien leciec - przepisami - po Adolfie Hitlerze mozna spodziewac sie wszystkiego, elekrowstrzasy i jedziemy dalej. I oni sa dopuszczeni bo tak sie wszystko zaczelo. A to maja juz SWOJ WYNALAZEK - to jest takie cos ze Chrystus 3 razy pod krzyzem to jest 3 razy za malo. Do tego sa jeszcze zmiany klimatyczne, wszystkie grzechy swiata , ale co z nimi to nie wiem i jeszcze...poczta. Ze wszystko od poczatku bylo zle z wynalazkami i do dzis jest. Wyobrazacie to sobie? I powiedzcie mi JAK TAK MOZNA ZYC? JAK TAK MOZNA NORMALNIE ZYC?I co? z takiego ukladu nie nalezy mi sie proces za PANSTWO z OGRANIEM? Z takiego oddania w sumie przez parlament. I swinie kredyt mi wziely, napierdzieli w otwarte usta, ograli pocje i slad po paczce przepadl. A gdzie oni mnie oddali? Baba z mezem zrobila se 5 dzieci - kazde z innym, a jej corka urodzila 3 martwych dzieci, a ten dziadek tutaj - on byl w normie tak? i tyle. JAKIEJ? JAKIEJ NORMIE? Po prostu mial pass USA i mogl byc. To wszystko. A ja? No to chociaz pass USA. Nie. No to nie. To caly zachod jest z Afryki. BO LUDZKOSC JEST ZASADNICZO Z AFRYKI - jakbyscie chcieli wiedziec. Bo skad? Skad wy jestescie? I tyle. A Slask to jeden Kain - co troche podrzut z Afryki - rozne czesci. I o co chodzi? O CO CHODZI?i tyle w zasadzie. No wlasnie ile tych procesow. ILE TYCH PROCESOW? GDZIE MOJA RENTA???!!!! [wściekły][wściekły][wściekły][wściekły] :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Sibiu
no wreszcie! gdzie się podziewałaś Bezdomna i Bezrobotna? ❤️