Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Czy to jest fair czy nie wg was?

Polecane posty

Z dziewczyną "X" nie układało mi się dobrze. Inne charaktery, priorytety. Były ciągłe kłótnie. Ona wyjechała na pół roku na drugi koniec Europy więc nie mogliśmy się widywać. Ja tęskniłem a ona korzystała z wyjazdu. Wychodziła z koleżankami na dyskoteki a ja spadłem na dalszy plan. Rozmawialiśmy góra raz na tydzień przez komunikator. Psuło się jeszcze bardziej bo czułem się olewany i widziałem, że jej na mnie nie zależy, nie kocha mnie. Pewnego razu napisałem jej, co naprawdę myślę i, że nasz związek nie ma sensu. Ona nawet nie chciała ze mną o tym rozmawiać. Dałem jej do zrozumienia, że nasz związek się zakończył i porozmawiamy jak wróci do Polski aby nie zrywać przez gg. Potem już w ogóle nie rozmawialiśmy ze sobą. W międzyczasie poznałem nową dziewczynę. Zaczęliśmy ze sobą chodzić i staliśmy się parą. Nic jej nie mówiłem o moim aktualnym statusie związku. Po miesiącu moja dawna dziewczyna X wróciła do Polski. Spotkaliśmy się na kawie. Powiedziałem jej, że kogoś poznałem. Ona się rozpłakała i wyszła. Już od niej nic nie usłyszałem. I teraz pytanie czy postąpiłem fair? W końcu jasno jej mówiłem, że z nami koniec a nie mogłem tego oficjalnie zakończyć na odległość przez gg.

Gość SamaJa2
Wg mnie zachowałeś się OK. A ona jest jak pies ogrodnika, sama nie chciała, a komuś też Cię nie odda.