Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawny_macho

zbyt łatwa koleżanka,co zrobić?

Polecane posty

Gość zabawny_macho

mam taką koleżankę, lat około 25, która jest b. łatwa. Rozkłada nogi przed prawie każdym facetem. Co chwile z kimś sypia, często ledwo po kilku spotkaniach, no i bardzo lubi seks. Faceci to wykorzystują i zaspokajają swoje potrzeby. Nie łączy mnie z nią żaden kontakt fizyczny, jesteśmy znajomymi od rozmowy. Kompletnie mnie nie pociąga (jakby pociągała to nie wiem jakby było). Szczerze mówiąc - momentami mnie trochę brzydzi to co opowiada. Zastanawiam się czy mam jakiś wpływ na to żeby ją zmienić. Ona bzykać się nie przestanie, ale może żeby trochę bardziej się szanowała, bo to co teraz wyprawia to jest masakra... Na początku jej opisy mnie szokowały, bo są szokujące, ale teraz stwierdzam, że to dziwne. Ma depresję, zdjęcia mroczne, twarz smutna. Co zrobić z taką kobietą? Znamy się 2 lata, jesteśmy przyjaciółmi, nie ma pomiędzy nami żadnego romansu, zwykła przyjaźń. A opowiada mi wszystko bo mi ufa i wie, że nie jestem zazdrosny.

To wygląda tak jakbyś się zaczął nią interesować... Prześpij się z nią z ciekawości. Takiej już nie pomożesz, jak nie nauczyła się do tej pory szacunku, to już nie da rady, chociaż powiadają że i starego psa można jeszcze nauczyć nowej sztuczki. Kobiety ( kobiety ? ) tego pokroju leczy miłość, tylko że one same nie potrafią kochać, bo nigdy nie będą szanować partnera.

"powiadają że i starego psa można jeszcze nauczyć nowej sztuczki." powiadają właśnie dokładnie odwrotnie. że starego psa nie nauczysz nowych sztuczek.

Gość zabawny_macho
Nie mam zamiaru z nią spać, bo nie gustuje w takich kobietach. Jakby coś miało wyjść, to wyszłoby 2 lata temu. Jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi, przyjaciółmi, ona mnie traktuje jak zaufanego kolegę, momentami się kłócimy, ale raczej jest stabilnie. Nie chcę z nią flirtować, a przyjaźń damsko-męska jest możliwa. A co do miłości, to własnie szuka stalego partnera, ale w ten sposób będzie jej bardzo ciężko, bo jest za szybka i wybiera facetów którzy nią manipulują wedle własnych potrzeb i zachcianek.

Gość Zostaw ją
Mowie ci zostaw ją, to już taki człowiek lekki z natury i to sie już nie zmieni tez znam pare takich kobiet mam 38 lat i sa po 2-3 rozwodach, szczerze ci doradze żebyś o niej zapomniał o jako kimś wiecej niż tyko KOLEZANCE zrobisz jak zechcesz, ale z doswiadczenia wiem że tacy ludzie sie ( na jakis pewien okres czasu moga zalozyc maske ale to wyjdzie potem) nie zmieniaja sa tacy z natury i tyle, nic na to nie poradzisz

Gość kremowaslicznotka
mam taką kkoleżankę, sypia z każdym, kto się napatoczy, kiedyś mnie to brzydziło ale się przyzwyczaiłam do jej opowieści, w gruncie rzeczy to ja jej podświadomie nie szaunuje i mamm za kurwiszcze. Wydaje mi sie, ze przez to, że jest powiedzmy szczerze nie za szczupła, rekompensuje sobie swoje komplekksy i mysli, ze jak ma tylu facetów w łóżku to jest wspaniała, co jest kompletną bzdurą, bo żadnego jesszcze przy sobie nie zatrzymała.

Gość zabawny_macho
Ona ma jeszcze siostre, ta siostra ma już męża i dziecko, i ona ciągle o tej parze opowiada (mężu, dziecku i ich małżeństwu). I ona też by tak chciała. Nie mam zamiaru jej "zostawiać", zresztą nie jest głęboko w moim życiu i tutaj nie ma czego zostawiać, tylko czasami się umówimy i pogadamy luźno przy kawie. Tak jak znajomi, i tyle. kremowaslicznotka za szybko przeklinasz ludzi, może to jest tak, że rzeczywiście ta twoja znajoma szuka stałego faceta, ale idzie złą drogą. Zresztą to nie jest twoja koleżaka jak "podświadomie uważasz, że to ku....". A tacy ludzie chyba mogą się zmienić, jakby poznali kogoś na stałe. Nawet żeby to nie był książe z bajki, ekstra przystojny, ale żeby był z tą osobą dłużej i ją trochę ustablizował...

Gość a ja mysle ze
ta dziewczyna chce milosci ale nie umie jej normalnie okazac mysle ze autor jak pokaze jej jak to powinno wygladac, laska moze i sie prawdziwie zakocha i opamieta autorze moze wlasnie wam jest pisana big love?

Gość dissolved girl
Myślę, że raczej daj sobie spokój z moralizowaniem... moja koleżanka też tak kiedyś robiła, ale nigdy jej za to nie potępiałam (ani nie pochwalałam), to jej sprawa, a o radę nigdy mnie nie prosiła. No, i prawda, seks był dla niej sposobem na pozbycie się kompleksów - teraz na szczęście jest w normalnym związku i jest szczęśliwa, więc może i tej Twojej znajomej się uda.

Gość Miss naiiiiiiiiil7
Twoja koleżanka to zwykła, pospolita dziwka. Nie "kobieta wyzwolona". KURWISZON. Polecam Ci: http://www.youtube.com/watch?v=PfRh_8EtMK0 Cejrowski i frytka. Nie wiem czy oglądałeś, ale facet świetnie podsumowuje tą szmatę.

Gość szypki_lopes
daj do niej numer, postaram się jej pomóc

Gość fsfsdf
Nikomu nic do tego, co kto robi w łóżku. Wychodzi też dziwna polska hipokryzja - chłopak może sypiać z kim chce, dziewczyna już nie może.

Gość myślę,
że może to być jej sposób ucieczki, wspomniałeś ze może depresjsa i jest to bardzo, moim znaniem, prawdopodobne. Ludzie często czedgoś szukają i w tem sposób staraja się wypełnić pustke, chwilowe uniesienia sa świetnym sposobem, lecz niestety yulko na chwile. Pózniej zazwyczaj sa wyrzuty sumienia czasem wstyd. Wiem to z doswiadczenia, moja siostra wiele lat tak właśnie postępowała i przyznam ze wstydem, że myslałam o niej to dzi...ka. Myślałam,że to głupia balangoiczka która wszystko i wszystkich ma za nic i swietnie sie przy tym bawi. Jaki szok był dla mnie gdy w zeszłym roku probowala popełnic samobojstwo. Pierwszy raz naprawde porozmawiałyśmy i poczułam,ze mam siostrę. Niewiedziałam jak bardzo przez ten czas cierpiała, szukała akceptacji i miłości. Dlatego komentarze typu to k....wisko sa poprostu oburzajace, łatwa ocena internetowa. Tak naprawde my jej nie znamy to twoja przyjaciółka wiec znia porozmawiaj, może ja bawi takie życie a moze woła o pomoc.

Gość kropelkasuper
nie zostawiaj jej.rozmawiaj z nią i wytłumacz jej ,że to co robi jest złe.musi być bardziej stanowcza jak spotyka faceta. chciałabym mieć takiego przyjaciela jak ty:)

Gość Miss naiiiiiiiiil7
Facet który zalicza jedną za drugą też jest cipą. Ludzie to nie zwierzęta, żeby kopulować zawzięcie z iloma się da. Sama spałam z 3 facetami w swoim życiu, więc kościelną dewotką nie jestem. Ale kobieta, która rozkłada się przed każdym jak zepsuty parasol... No błagam. Chcielibyście mieć taką matkę?

Gość Miss naiiiiiiiiil7
Taaak, litujcie się i usprawiedliwiajcie. To tylko taka choroba! To nie jej wina, ona jest nieszczęśliwa, szuka akceptacji i miłości, zagubiona dziewczynka!! Kurwisko zwykłe, jakich teraz pełno. :)

Gość Niezadowolony :/
kropelkasuper "chciałabym mieć takiego przyjaciela jak ty" Porządny facet tylko przyjacielem może być smutne:( Miss naiiiiiiiiil7 "Facet który zalicza jedną za drugą też jest cipą. " Ale facet, który jest prawiczkiem przez kobiety traktowany jest gorzej niż gówno.

Gość kropelkasuper
Nie tylko przyjacielem... Byłbyś dobrym mężem. Podziwiam mężczyzn którzy nie odwracają się od kobiet,które nie wiedzą jak żyć i błądzą...

Gość njuf
"Byłbyś dobrym mężem. " Byłbyś ale nie będziesz :(

Gość Jaaaaaa27777777
Niech żyje, jak chce. Dla mnie osoba, która lubi seks, ma wielu partnerów jest ok dopóki nikogo nie rani. Moja koleżanka też miała wielu facetów w łóżku (ok 30). Mam do niej szacunek i na pewno nie powiem, że jest dziwką, bo robiła to jak była wolna. Teraz ma męża i jest mu wierna.

Gość Ja mam kolegę, który zaliczał
panny jak leci z kilkoma ma dziecko a teraz jest wierny tak jak pani wyżej swojej żonie i jest wspaniałym ojcem dla ich dziecka.

Gość sylvia 007
Co zrobic ? PRZEDEWSZYSTKIM WYZBYC SIE TAKIEGO POSTRZEGANIA KOBIET : Co to znaczy latwa? to sa przesady sredniowieczne ze kobieta nie ma prawa do zycia sexualnego,ma prawo,takie samo jak mezczyzni. To sa biede kobiety ktore wpadaja w depresje przez takich strozy moralnosci ktorzy im chca pokazac co dla nich dobre co i mozna i jakie maja byc. Wpadaja w depresje bo maja poczucie winy ze nie sa akceptowane przez zabobonne spoleczenstwo ktore im odmawia prawa do sexualnosci. Sex maja prawo miec tylko mezczyzni a kobieta ma czekac ze swoimi potrzebami nawet do smierci jak nie znajdzie tego jedynego. Ta presja spoleczna na kobiety to dalszy ciag polowania na czarownice,w formie psychoterroru spolecznego. Dlaczego wlasnie to przykazanie ,jet tak okrutnie przestrzegane przez spoleczenstwo,mimo ze nie jest to czynem ze strony kobiety ktory robi komus krzywde.Tego przykazania powinni sie trzymac raczej mezczyzni,jak wiedza ze moga swoim postepowaniem skrzywdzic kobiete. No coz im wszystko wolno,a spoleczenstwo im przytakuje,. Niestety opinia spoleczna opiera sie na tym co chcieli by mezczyzni, jakie zony,by chciei itp. To co my chcemy musi byc zawsze cenzurowane i potepiane. Tak dalej sie nie da zyc,kobieta to nie niewonik ktory ma obowiazki a mezczyza prawa. Smieszny tytul tego topiku,swiadczy o gleboko zakorzenionym programie myslenia ktory sprowadza kobiete do klatki gdze ma byc tresowana ,cenzurowana,opiniowana,ot taka zabawa dla doroslych,aby pokazac swa wladze nad kims,bo to to przeciez takie fajne uczucie ,zapomina sie wtedy o swoim brudzie moralnym.

Gość Kobieta_45678955
Koleżanka to dziwka, zgadzam się. Rypanie się z każdym to przejaw zeszmacenia i braku szacunku do swojego ciała. To samo tyczy się mężczyzn. Pan, panie Macho jesteś chyba desperatem... pod względem znajomych, skoro utrzymujesz znajomość z kurwą.

Gość z tego co wyczytałem to facet
prowo wymyślone przez kobietę, to jest tak oczywiste, że ja perdole