Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loja23456

Jak facet może tak się zachowywac przy swojej kobiecie :///

Polecane posty

Gość loja23456

Byłam wczoraj w restauracji, po jakimś czasie weszła do niej para ludzi ona przepiękna i ona tez przystojny, usiedli sobie na przeciwko mojego stolika tak że ten facet siedział twarzą zwróconą do mnie. Po jakimś czasie ten facet zaczął ze mną flirtować wgapiał się uśmiechał dyskretnie i tak się wkurzyłam że wstałam i wyszłam. Nie rozumiem jak facet któy przychodzi ze swoją dziewczyną może flirtować z inną jak na przeciwko ma swoją, boże to jest takie przykre dla tej dziewczyny tym bardziej że ona nie ma pojęcia co ten fagas robi jak ona nie widzi :( jesteście bucami !!!

Gość loja23456
oczywiście ten ostatni to podszyw

Gość hiena/a
każdy facet flirtuje :D

Gość loja23456
przestań się podszywać świrusko

Gość huytredjhg
Nie kazdy, nie kazdy...A ta pinda ktora z nim byla gdzie miala oczy??skoro tak sie wpatrywal i usmiechal, to chyba widziala ze do kogos szczerzy zeby??Ja widze wszystko i wszystkich, nawet za plecami:D:D Moj nie ma szans na flirciki przy mnie:D:D

Gość loja23456
huytredjhg ona cos wybierała z karty głowe miała spuszczoną potem wyszła do toalety. A tak swoją drogą jaka to przyjemnośc że musisz pilnować swojego faceta i nie spuszczać go z oczu bo będzie flirtował. Fajnie jest miec kogoś kogo jest się tak pewnym że ni musi się kontrolować jego ruchów i wzroku.

Gość huytredjhg
A co robi kiedy mnie nie ma??Nie wiem...pracuje w miejscu gdzie jest wiecej kobiet niz mezczyzn:D Albo ufam albo zyje sama:D Nie ma innego wyjscia:D

Gość hfucghg
Mój facet jak idziemy do restauracji to w ogóle nie ma ze mną kontaktu wzrokowego tylko gapi sie na boki. Nawet jak do mnie mówi. Mało tego, inni faceci robią to samo w stosunku do mnie. Przytula taki dziewczynę i bezczelnie puszcza oczka do mnie. To chuje bezczelne są.

Gość treser34
w takim razie jej nie kocha, każdy który wgapia się w inną a jest ze swoją laską nie kocha jej. Ja mam taką dziewczynę przy sobie żeby nie jestem w stanie oderwać od niej oczy jest dla mnie najpiękniejsza. Wczesniej oczywiscie byłem w związkach gdzie relacja była średnia i zdarzało mi się patrzyc na inne przy mojej partnerce, teraz już nie musze :)

Gość huytredjhg
Jak to moja Babcia powiada, facet jest jak piesek, a pieska pilnowac trzeba:D A w tych czasach...Jedziemy sobie wczoraj autem przez Warszawe, nagle po prawiej stronie, jedzie jakas pisssda na rowerze, z wypieta dooopa, na stojaca jechala a gorki nie bylo, specjalnie wypiela dooopsko, zeby prowokowac, moj zerknal raz, ale szybko zmienil kierunek patrzenia...:Da ja sie tylko usmiechnelam do niego:D bez slowa mnie zrozumial:D:P

Gość loja23456
huytredjhg ale to cię cieszy ? że jakbyś nie skarciła małego pieska wzrokiem i on jechałby sam to wgapiałby się w nią jak ciele i ślinił na jej widok.. trzymasz go krótko a psy się lubią zrywać z takich smyczy ...

Gość huytredjhg
Jestem kobieta i ta pisssda na rowerze nawet moja uwage przyciagnela z ta dooopa wypieta, a co powiedziec jesli chodzi o takiego "pieska" ktory widzi suke z wypietym dooopskiem??:D:D

Gość huytredjhg
Ja slowem sie nie odezwalam autorko, widzialam tylko, ze zerknal raz, ale powiedz sama, skoro ja kobieta patrzylam na jej dooope i szczerze to miala zgrabna:D to co powiedziec o facecie??on nie wpatrywal sie, ja nic nie mowilam, usmiechnelam sie tylko:D Mnie to nie cieszy, ze jest tyle nagich bab wszedzie, prowokuja swoimi cialam...to wina kobiet, mamy to co chcialysmy, malo widze facetow ktorzy tak chetnie pokazuja swoje intymnosci ...a bab jest miliony, one to uwielbiaja...

Gość huytredjhg
autorko a co sama robilas w tej restauracji??

Gość loja23456
byłam z koleżanką tez jadłam kolację. Ta wczorajsza sytuacja mnie rozwaliła :o jak każdy facet tak się zachowuje to ja dziękuje za takich mężczyzn...

och ach ech, piszesz tak jakby kobiety były święte i tylko nękane przez tych strasznych facetów :D nie ma co, takie uogólnianie jest bardzo dojrzałe heh ...

Gość a skąd wiesz kim była
dla niego ta dziewczyna?

Gość loja23456
bo było widać, poza tym weszli trzymając się za ręce

Gość Jestem Wampuś!!!
a może to było spotkanie w interesach

Gość huytredjhg
Autorko teraz napisze powaznie juz bez smiechu.Sa faceci na tym swiecie, ktorzy potrafia zyc bez ogladania sie za innymi kobietami.Ja mojego faceta na smyczy nie trzymam, a z tym pieskiem to zarty, chcialam poprawic Ci humor.Moj maz taki wlasnie jest, nigdy bedac ze mna nie oglada sie za innymi kobietami, nie wpatruje sie, nawet kiedy jakas sie pojawi potrafi odwrocic wzrok.Nigdy mnie nie poniza w taki sposob.Jesli facet prawdziwie kocha to jak ktos wyzej pisal, ma w dooopie inne kobiety:)

Gość czichozbycho0
dobrze niech zarywa a co macie do gadania to chyba legalne co nie kurwa?