Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

ja w to nie wierzę, gwiazda disco polo :)

Polecane posty

Gość pomarańczlala
🖐️

no cóż,jest popyt, to jest i podaż. Jest zapotrzebowanie na takie coś, są ludzie którzy chcą tego słuchać i dobrze się przy tym bawią -a przy okazji Niecik może na tym zarobić, to wykorzystuje sytuację i trudno mu się dziwić. Wszystko rozbija się o kasę. Krótka piłka, kto chce to słucha, kto nie chce to nie słucha. I nic nikomu do tego kto co i dlaczego słucha.

tandeta, głupota i dno jak się obronić nie może to używa pseudoargumentu "nikomu nic do tego". owszem pan niecik, czy jak on tam ma, może te swoje małpie figle odstawiać, jego fani mogą na jego koncerty chodzić i słuchać tego ale ja mogę go krytykować, nazywać dnem i bezguściem. i dziwić się że ktokolwiek w tym uczestniczy.

"Zatkało mnie jak to obejrzałem..." mnie też. to jest po prostu coś NIEMOŻLIWEGO. konkurs karaoke to przy tym himalaje muzyki.

a najlepsze jest to jak na jakims programie muzycznym (chyba Viva) z matką wybierał jakąś tam Miss ?

"a najlepsze jest to jak na jakims programie muzycznym (chyba Viva) z matką wybierał jakąś tam Miss ? " to chyba po prostu kolejny koleś ze znajomościami którego promują gdzie tylko mogą. bo przecież inaczej tego się wyjaśnić nie da. nie wiem o czym on tam "śpiewa" bo posłuchałem tylko kawałka a i wtedy byłem tak osłupiały formą że na treść za bardzo uwagi nie zwróciłem :)

"A tak ogólnie, to mi się wydaje że on śpiewa o alusach w samochodzie, bo nawet i słowa pasują, tylko te panie były żeby trop zmylić" :D Dobre, dobre ;)