Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula_07

jaki wózek dla dziecka?? pomozcie:)

Polecane posty

Gość d.z.iunia
Ktoś tam używany doradza. Ja bym nie kupiła. Na początku też się zastanawialiśmy na używanym (po co przepłacać). Ale okazało się, jak już wybraliśmy sobie model w sklepie, że używany dwuletni z lekkimi śladami zużycia kosztuje raptem ok. 200-300 zł mniej niż nowy! To samo mieliśmy z łóżeczkiem. Upatrzyłam sobie w internecie i znalazłam potem na jednym z portali używane. Kiedy poszłam do sklepu, okazało się, że cena taka sama....

dokladnie jestem tego samego zdania...juz ma slady uzytkowania a co bedzie przez te 2 lata jak samemu bedzie sie uzywac to niewiadomo.. ja poki co zastanawiam sie nad modelem espiro atlantic i babyactive,tak narazie wywnioskowalam z tego forum ,chyba ze zmienie zdanie jak pojde do sklepu wybierac :)

Gość pażdziernikowa mama
Prowadzi się bardzo dobrze, mieszkam na wsi i jeżdżę po wertepach a po równym terenie super. Nie jest zbyt lekki ale mi to nie przeszkadza bo mieszkam w domku i mam tylko 4 schodki. Znoszę go razem z dzieckiem. Do samochodu wkładałam osobno stelaż i osobno gondolę. Teraz spacerówka wchodzi mi bez rozdzielania ale zajmuje cały bagażnik. Aha, kupiłam miesiąc temu lekką spacerówkę bo chciałam mieć do auta ale się zawiodłam i chcę ją sprzedac bo jest bardzo delikatna. Wolę 100 razy ten cięższy i solidniejszy wózek.

Gość Marcelaaa
nie wiem, jak dla was, ale dla mnie szukanie wózka było koszmarem, bo każdy polecał co innego i sprzeczne opinie do mnie docierały. :P sama kupiłam w końcu Orbit Baby G2 i jestem z niego zadowolona - i mówię to jako korzystająca codziennie z wózka mama rocznej dziewczynki. :) ja brałam pod uwagę głównie takie rzeczy, jak łatwo regulowany podnóżek, no i przede wszystkim bezpieczeństwo -5punktowe pasy, szelki itd. a poza tym nie ukrywam, że Orbit wpadł mi w oko, bo ma obrotowe siedzisko. :) bierzcie pod uwagę głównie bezpieczeństwo i jakość materiałów, z doświadczenia wiem, że to kluczowe kwestie w wyborze wózka. ;)

my mamy bebetto solaris, ma fajne amortyzatory i jestem zadowolona z wózka. Dokupiliśmy tylko osobno fotelik, bo chcieliśmy z maxi cosi i z adapterami pasuje:) ma świetną dużą gondolę. Gdy córeczka musiała nosić poduszkę frejki ze względu na bioderka, zmieściła się.

Ja również mam wózek Orbit Baby G2 jak Marcela, ale ja nie miałam problemu z zakupem. Gdy go zobaczyłam w sklepie od razu się w nim zakochałam. Obecnie uważam że to był bardzo dobry wybór ponieważ jest on lekki, dobrze się go prowadzi i mam i gondolę i spacerówkę w jednym, a do tego dziecku jest w nim wygodnie.