Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O_o 2525

Powrót do naturalnego koloru włosów

Polecane posty

Gość O_o 2525

Wiem, że temat może banalny, ale dla mnie bardzo ważny. W wieku 16 lat zaczęłam siwieć (genetyczna sprawa-wszystkie kobiety u mnie w rodzinie tak mają) w wieku 19 lat nie chciałam chodzić z siwymi pasemkami więc pofarbowałam całe włosy. I tak przez prawie 6 lat już :/ Mój naturalny kolor to ciemny blond lub jasny brąz (zależy od pory roku). Farbowałam zawsze na średni lub ciemny brąz. Obecnie mam coraz więcej siwych i odrosty wyglądają koszmarnie. Nie mam już siły farbować włosów tylko i wyłącznie dlatego, że mam siwe i szybko je widać. Jaką najlepiej wybrać metodę powrotu do naturalnego lub trochę jaśniejszego koloru? Wiem, że można utlenić, użyć dekoloryzatora itd. Jakie są wasze doświadczenia, co polecacie a co odradzacie? Dziękuję za wszystkie odp!

Gość O_o 2525
dodam, że chodzi o włosy łonowe

Gość O_o 2525
A nie bo o te na nogach. Won podszywy. Proszę normalne odp.

Gość ddfgggggg
Zdekoloryzuj wlosy, a pózniej nałóż kolor jaki chcesz miec. prosta sprawa. na You tubie mozna znalezc filmiki gedzie dziewczyny [pokazuja krok po kroku jak zajesc do jasniejszego kolorku.

Gość co za inspirujący topik
masz kilka opcji: zamiast farb stosować szampony koloryzujące farby ziołowe np Venita lub kupić coś co się nazywa odsiwiacz: poszukaj w Rossmanie