Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila2323

jak odnalesc kogos w szpitalu

Polecane posty

witam. czy wiecie jak znalesc osobe ktora lezy w szpitalu wiem w jakim szpitalu ale znam tylko jej imie niestety nie znam nazwiska... jest po operacji serca i chcialabym wiedziec czy wszystko jest w pozadku mam numer telefonu ale niestety nie moge sie dodzwonic od kilku dni i martwie sie a nikt nie umie mi pomoc. najlatwiej bylo by isc na oddzial i tam szukac pomocy ale niestety mieszkam na drugim koncu polski... dlatego szukam kogos z katowic lub okolic kto ma moze jakies wtyki w szpitalu i moglby mi pomoc... jesli ktos ma jakis inny pomysl to bardzo prosz piszcie

nie wiem co za kretyn podpisuje sie moim nikiem i pisze za mnie ale odpier sie....iwem ze przez telefon nie udziela mi zadnych informacji bo juz dzwonilam i nawet nie moge sklamac ze jestem z rodziny bo nie znam nazwiska... dlatego szukam kogos kto moze jaest z tamtych okolic moze ma jakies kontakty w szpitalu i jakos moglby mi pomoc

Gość hahaha może chodzisz na zakupy
jak nie znasz nazwiska, to kłopot będzie. Chyba że wejdziesz na tę kardiologię połazisz po salach i poszukasz osbiście. Jesli wiesz kiedy ten ktoś przyjety to może coś pielęgniarka oddziałowa ci podpowie

Gość LukroweBAbeczki
6 maja mialam urodziny 20:D

wiem kiedy zostal przyjety w poprzednia srode... ale problem jaet taki ze nie moge tem isc bo mieszkam na drugim koncu polski i niestety nie mam jak teraz tam pojechac.... dlatego szukam pomocy u kogos kto moze jest z tamtych okolic