Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidio

Co o tym sadzicie walczyć czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość Dawidio

Mianowicie jak w temacie spotykałem sie z pewna dziewczyna i po jakimś czasie z mojej winy to sie ropadło bardziej dzwoniliśmy do siebie i pisali teraz napisalem do niej a ona odpisała i spotkalismy sie. Ona mówi że ma kogos ale tak sie zastanawiam jakby nie chciała to by nie spotkała sie powiedziała mi że z ciekawości przyszła na spotkanie. Sam nie wiem co teraz robic naprawde super nam sie rozmawiałi i super spedzilismy czas ona tez mi to napisała. Zastanawiam sie czy walczyć o nia czy dać sobie spokój. Powiedziała mi że lepiej bedzie dla nas jak nie bedziemy pisali do siebie a ja powiedziałem że co mam byc to bedzie i że nie odpuszcze ale czy nie robie z siebie idioty? Powiedziałem że warto spróbowac i powalczyc a ona na to nikt nie wie co moze sie wydarzyc.

Gość weqwweewe
Daj se spokój,potem będzie z Tobą ,a spotykała się bedzie z tym drugim

Gość daj sobie siana
wiDAC gra tb i manipuluej jak chce, nie daj sie babom

Gość Dawidio
Nie wydaje mi się ona jest naprawdę porządna dziewczyna. nie spała cała noc jak mi napisała i że troche sie narzucam i żle sie z tym czuje ale jest małe swiatełko w tunelu.. naprawde jest wartościową dziewczyna..

Gość odradzam
taki niejasny układ, albo jest z tobą i wie czego chce i wasz związek ma jakis sens albo mowi dziękuje i idzie do innego bo tak to nie wiadomo co ani z tb nie jest ani jest ;/

Gość Dawidio
Ona cały czas mówiła że tak bedzie lepiej żebysmy nie pisali a mimo to powiedziałą że lubi pisac do mnie. I że powiedzialem ze spróbuje a ona na to że kto wie co moze byc..

Gość Dawidio
Nie nie ona nie jest ze mna poprostu spotkalismy sie raz i porozmawialismy ze soba i naprawde super sie rozmawiało. Ona jest taka osoba ze jakby cos miało byc to by rozstała sie z tamtym. Ale czy warto walczyc..??

Gość pathologia cube
z pathologia? tak dac sobie spokoj;/ zle na ciebie wpływa zaczałes cpac imprezy jak 14 latek zabawy do rana gowniarskie odzywki mowienie o seskie jak ta gowniara z grzywka.. one maja nawet wyglad pathologii takich tanich dziwek kazda jedna pala pewnie cpaja..gadaja o okresach tamponach swoim sexie:O jak pathologia..ludzie na poziomie tak sie nie zachowuja..i ciagle ale nuda ale nuda..glupie szkoly nie maja, uczyc sie nie umieja..naliczyłam ich 3-4 ale naklepiali ich rodzice i nie zapewnili przyszlosci. fatycznie bywac z nimi i zachowyac sie na nastolatke zachowujesz sie jak gowniarz. i jakidiota a te monety chodzenie do domu ? za miastem w nocy? nagrałes sie na kamerze michał ma..mimo braku ogrodzenia, pies ciebie wyczuł..myslisz ze kochajacy facet zostawiłby zone i dziecko bez kamer minikamer na budynku? nie. a ta honda red kamili co to było? bwm tej małej dziwki w kreconych co to yło? facet juz sie doigrałes, ze ciebie nie chce. Takiego gowniarza..byłes pathologia..i ciebie ciagnie do pathologii..i tak siezachowujesz.. mozna nic nie mowic, ale twoje zachowanie jest zenujace..i kazdy widzi co robisz.. sylwia mowi zostaw to, on sie nie zmieni taki pod wypływem bab- kamili siostr, bo nie matki. Ze zawsze tak bedzie. I pod wplywem tej pathologi...i twoje zachowanie gowniarza..ja w domu ty na imprezie..sywlia mowi zdziecinniał. I tylko da ci p[rzykrosic i smutek jak do tej pory, normlany facet przyjezdza do kobiety mieszka sam w 1 mieszkaniu rodizna daleko i zajmuje sie i zabiega tak podkesliła sylwia i zabiega o kobiete. U ciebie tego nie ma, nie ma dorosłego zachowania, w tym wieku? ja ci powiedziałam ja albo pathologia, ja i dorosłe zachowanie

Gość jezeli jest tak jak mowisz
to nie zaszkodzi żebyś na razie postał z boku i pozostał na relacjach czysto koleżeńskich, nic na siłe, nie płaszcz sie się przed nią, odpowiadaj jej tym samym czyli: jeżeli bedzie sie tb interesowac to ty też daj cos od sb, natomiast jezeli zobaczysz że ewidentnie sie jej narzucasz pusc to w zapomnienie

Gość zniesmaczoooonyyy
Odpuść sobie. To nic nie warta dziewucha. Jaką masz pewność, że za jakiś czas nie zacznie pisać z tym z którym jest teraz? No chyba, że chcesz ją tylko puknąć. Jak tak to atak koguciku... :D

Gość ??!?!?!?!!??!!?
pathologia cube - co tym masz w głowie\? doradze ci dobrych specjalistów musisz tylko uswiadomic sobie ze masz problem, na pewno da sie leczyc uwierz w sb i daj sobie pomoc moje gg 3456012

Gość Dawidio
Nie nie chce jej puknac. Ona naprawde jest spokojna i mi mówiła ze bardzo źle sie czuje jak wysz ka i sie spotkalismy. Napisała mi smsa że troszke moze sie narzucasz ale cały czas mysli cała noc nie spała. kurcze co tu robic...

Gość pathologia cube
ulecz patologie najpierw,, oni wiecznie wakjacje maja bieda ale nikt bnie pracuje tylko sex impra i nuda

Gość Dawidio
A myslicie ze jakby nie chciała to by sie nie spotkała?

Gość zniesmaczoooonyyy
Puknij i zostaw mówię Ci... Ona na bank będzie się puszczać. :D

Gość mysle że nie
najprawdopodbniej jest z tych co to sie chca potem pochwaic z iloma nie były spotykały sie jakiego to zycia nei maja towarzyskiego itp

Gość Dawidio
Nie bedzie sie puszczała..

Gość pathologia cube ogar!
o kim ty mowisz? o rozpuszczonych nastolatkach pozostajacych jeszcze pod opieka rodziców? to co ty chcesz zrobixc? tak juz musi byc, to krzewi sie poprzez wychowanie w domu rodzinnym jezeli komu snei zsotaly wpojone pewne normy i zasady postepowania i jeszcze w dodtatku ma taki chartkterek to tak musi zostac tak ten siwat jest zkonstruowany, nie badz jak to Kononowicz że zlikwiujesz papierosy wodke narktoyki i zeby niczego nie było ;dd

Gość pathologia cube
patologia i wujek50 lat:O z gowniarzami patologicznymi, okropne;/

Gość dawidio moj kochany
Jezeli chodzi ci o to co przewaza to zostawienie jej zdecydowannie, jezeli ona sama nie jest pewna twoich uczuc to to nie ma sesnu

Gość wez wyjdz cube
psujesz tylko dyskusje, i prowokujesz innych na odpowiadanie na te twoje nie związane z tematem trelemorele, załóż sobie swoj wątek o patologi i załatwione czy to takie trudne?

Przede wszystkim dorośnij! Walka oznacza właśnie to, ze możemy zyskać ale możemy i stracić. Wwalcząc możesz być smieszny dla innych, ale na tym własnie poega determinacja w walce, ze chociaż wydaję się innym smieszny, walczę. a ty byś niby walczyć chciał, ale żeby ona Ci pwoiedziała że zwyciężysz, no proszę cię. zero męskości.