Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Dlaczego aż tylu młodych facetów z brzocholami piłkami ?

Polecane posty

Gość Mariola o kocim spojrzeniu

Nie ma nic gorszego niż brzuch piłka u faceta nawet jak ma ładną twarz :o

Gość Przyznam szczerze
To dlatego że piją za dużo piwa na szczęście mój też trochę pije ale takiego nie ma bo trenuje piłkę nożną

to nie od picia browara tylko od żarcia i braku ruchu Od piwa brzuch sie nie robi ,to tylko durne kobiety sobie taką opinie ubzdurały

Gość ODPOWIEDZ TAKA
Bo kaZdy ptaszek musi miec swój Daszek NARA

Gość nie regrest jest
w tym trochę prawdy... ja jak wypiję 2-3 browary żrę na potęgę, przez pół roku przytyłem o ok. 6 kg...

Gość stary góral
To prawda jak napisał ktoś wyżej.OD BROWARU NIE ROŚNIE BRZUCH ! Rośnie od tłustego żarcia i fast foodów a nie od piwa !

regres ma racje, co ma piwsko do wielkości brzucha? Nie ruszają się, żrą, mają wzdęcia i noszą takie brzuchole. Kobiety tyją w Gruszke a faceci w Jabłuszko, ten sam sposób na tycie co wszyscy.

Gość może od samego piwa nie rośnie
ale piwko swój udział w tyciu też ma, nie łudźcie się że nie. Przecież alkohol to puste kalorie są. Mój znajomy musiał odstawić alkohol na 3 miesiące i wyraźnie schudł przez ten czas i na twarzy też dużo lepiej wyglądał, a sam tylko alkohol odstawił. No ale wszystko tu ma swój udział: niezdrowe kaloryczne żarcie, podjadanie między posiłkami, kolorowe napoje gazowane, brak ruchu no i alkohol.

może od samego piwa nie rośnie ale piwko swój udział w tyciu też ma, nie łudźcie się że nie" no jakie ma? słucham?

No to pora na wypowiedź fachowca. Przeciętne piwo ma ok 220-250 kcal. Piwo samo w sobie nie jest tuczące. Mało tego, piwo zawiera całą masę związków korzystnie wpływających na zdrowie. Jedno piwko dziennie nikogo więc nie utuczy. Druga strona medalu jest taka, że piwo pobudza apetyt. A zakąski neistety już są tuczące, zwlaszcze te tradycyjnie spożywane do piwa. Brzuchy nie rosną więc od picia (widział kto tłustego menela?) tylko od żarcia i braku ruchu.

otóż to ... a jak ktoś wypije sobie dwa albo trzy to następnego dnia moze sobie to spalić (puste kalorie) z łatwością (bieganie,rower,basen) Wystarczy pijąc piwo nie żreć chipsów,orzeszków czy innych tego typu świństw i nikomu brzuch nie urosnie dziękuję za uwagę

Gość Ciekawa sprawa teraz wychodzi
ja tam jestem młody jestem normalnej budowy ciała, ćwiczę brzuch w miarę płaski, kobiety mówią, że jestem porządny i co? kupa. Ci brzuchaci mają większe powodzenie a dlaczego? bo są więksi, masywniejsi.

Gość kogkg
grubasy sa ohydne -jesytpelno 20 letnich spaslakow, -coz brak ruchu-bo tivi , komp -oraz fatalna dieta,=czipsy , fastfudy , kola i podobne syfy-no i przyczyna tycia nr 1 -cukier-milosnicy piwa maja czesto piersi gdyz piwo zawiera zenskie hormony plciowe -ktore odkladaja sadlo na brzuch ui piersiach- a facet z cyckami-dno- to sie nazywa ginekomastia-nie kazdy ma kilkanascie tysiow by to usunąc u chirurga-taniej nie zlopac piwska

Gość menno
Nic tylko powiedzieć-Żegnaj siusiu witaj brzusiu -);

Gość od piwa też rośnie
:P jedno piwo to jakieś 200 kcal więc jak wypije 3 piwa, do tego śniadanie, obad, kolacja i przekąski to macie 3 * 200 + 400 +500 + itd.............. a dupa na fotelu :classic_cool: plebs otyły :P

Gość zabrinnada
brzuch powinien byc plaski a zad jędrny

"Od piwa brzuch sie nie robi ,to tylko durne kobiety sobie taką opinie ubzdurały " piwo jest dość kaloryczne (min. 250 kcal jedna butelka), więc w połączeniu z brakiem ruchu jak najbardziej może utuczyć. a jeszcze bardziej tuczą słodkie wina. piwo ma jeszcze jedną cechę - szalenie wzmaga apetyt.

Gość attalia
bylam dzisuaj w sklepie-wszedl z wygladu ryja -nastolatek -z brzuchem mocno roztyty-a co kupił?2 butelki kolorowego napoju i czipsy -nic dziwnego ze zapasiony jak potwor -100 gramow czipsow to ok 500 kalorii

Gość attalia
brzuch powinien byc plaski a zad jedrny -to kanon piekna

Gość anitka78
Dziewczyny 18-20 letnie też mają brzuchy i to bynajmniej nie z powodu ciąży...

Gość długi piter
I jeszcze biodrówy noszą !

Gość alilika
rzygac mi sie chce gdy widze sapslaczki noszace krotkie bluzki , bikini -sadlo im widac -fuuuuuuuj, madra baba jak ma tlusty brzcuh to go maskuje

Gość drug666 FTWT JWWD GHAH
Lepiej umrzeć z przekarmienia, niż z głodu! Piwo rozsadza bebech! Alkoholicy i narkomani też sport uprawiają na cugu! Musi się party kręcić wesołe! Potem ruchanko und macanko and lizanko i spanko!

Gość gość
Co wy chcecie.facet z duzym brzuszkiem to jest to powinien byc rowniez caly owlosiony rowniez na plecach.miec gesta brode i miec lysinke.to jest prawdziwy facet

Gość gość
Jako szczuply mlody mezczyzna zauwazylem, ze predzej taki utyty jak swinia cham predzej znajdzie dziewczyne niz taki szczuply i kulturalny jak ja. W dodatku nie jestem jakims pasztetem a przecietnym i mlodo wygladajacym.