Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota na zakupachh

DZIEWCZYNY ZNISZCZYLAM NOWY ŻAKIET, SPODNIE I KOSZULKĘ- POMOCYYY

Polecane posty

Gość sierota na zakupachh

dziewczyny, ale jestem zła! aż mi się wyć chce! dziś mam wolne i z rana udałam się z siortrą na zakupy...dostałam zwrot podatku i postanowiłam zaszaleć! kupiłam prześlicznie miętowe rurki, kremowy żakiet i białą bluzkę - ale bardzo ładną... wszytsko w zarze...później wstąpiłyśmy z siostrą do drogerii, kupiłam tusz do rzęs i fajny rozświetlający podkład z l'oreala... jak wracałyśmy siostra kupiła sobie drożdżówkę i nie zjdała jej do końca! wzięłam reklamóweczke z kosmetyków i dałam je do torby z ubraniami , żeby sobie tą drożdżówkę zapakowała... dziewczyny docieram do domu, a tu cały podkład rozlany!!!!!!!!! wszytkie rzeczy ubrudzone okropnie........ :(

Gość daj do chemicznej
pralni,mi wyczyscili lakier czerwony do paznokci

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
nic się nie martw byle by szybko działać wszystko to zamocz do ciepłej wody z proszkiem i odrobiną soli. Zostaw na jakąś godzinkę później wrzuć do pralki z proszkiem odrobiną vanisza i płynu do płukania powinno wszystko zejść:) daj znać czy się udało:)

Gość panipamela
spróbuj kefir on pomaga na plamy nawet lepiej niż vanish tylko nie wiem czy akurat na to pomoże. Na pewno nie zaszkodzi, ale potem musisz dokłanie wypłukać w płynie do płukania bo kefir nie ma ładnego zapachu ;(

Gość pierwsze słysze z tym kefirem
zaciekawiłaś mnie. Jak to zastosować ? Zalać tym plamę i zostawić ? Na jak długo ?

Gość TEZ SAMOTNA
tu tylko spirytus pomoze

Gość natalina 50kg/177cm... :(
Moim zdaniem na podkład nie ma szans, gdyż on ma tłuszcz.. podobno pomaga, szampon na plame + woda i zostawienie na godzine- perfekcyjna tak twierdziła w którymś odc..

Gość natalina 50kg/177cm... :(
Ale ja nie bardzo w to wierze...