Armaid 0 Napisano Sierpień 14, 2012 zastanawiam sie czy jak ginekolog bada pacjętkę to czy w gabinecie jest ktoś jeszcze? słyszałam że czasami jest pielęgniarka ale co ona niby robi w tym gabinecie? i czy pielęgniarka jest też w prywatnych gabinetach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Sierpień 14, 2012 hm, to zależy, jak moja siostra była u ginekologa, w szpitalu na badaniu, byli przy tym studenci medycyny, chyba z ośmiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 14, 2012 To zależy od tego jak zorganizowany jest gabinet-czasami są to dwa gabinety, w pierwszym siedzi położna, a w drugim lekarz, a czasami gabinet jest jeden. Położna zazwyczaj odwala papierkową robotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodzę prywatnie Napisano Sierpień 14, 2012 i jest tylko pani ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjyyy Napisano Sierpień 14, 2012 Jak chodziłam do Luxmedu to w gabinecie był tylko lekarz, położnych w ogóle nie było. Teraz chodze na fundusz i gabinet składa się z 3 częscie, w środkowej siedzi połozna a lekarz bada mnie w jednym z gabinetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety tak Napisano Sierpień 16, 2012 Jak byłam w przychodni przyszpitalnej to było jeszcze 4 studentow narodowości nigeryjskiej ktorzy zglądając mi mówili z uznaniem: "duzia pochwa, duzia pochwa!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach