Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njnytjnytjyt

zycie mi sie nie udalo;/ jest dla mnie jakas nadzieja?

Polecane posty

Gość njnytjnytjyt

mam 35 lat nie pracuje zwolniono mnie niedawno zreszta to nie bylo nic super napierdziela mnie kregoslup niedlugo ide na operacje bo musze, cholera wie w jakim stanie bede pozniej nie mam faceta nie mam dzieci mieszkam z rodzicami ktorzy specjalnie za mna nie przepadaja, chyba za duzo powietrza juz im zabieram:o czuje sie nikim;/ dzisiaj wyjatkowo

Gość mamy podobnie.................
mam podobnie, bez pracy, bez męża, dziecka (ale tego i tak nie chcę) tylko jestem 7 lat młodsza

tez mieszkam z rodzicami

Gość jwpjpj
będzie lepiej tylko wiesz moim zdaniem powinnaś poszukać faceta i założyć rodzinę - to jest chyba to co daje rodośc w życiu - ja tez się troche późno obudziłam bo mam 26 lta i dopiero do mnie dotarło że trzeba cośz tym zrobić bo kasa i praca to nie wszystko i dosyć juz mam pustych głupoich facetów...trzymam ksiuki za Ciebie i wierzę że się uda

Gość njnytjnytjyt
w moim wieku poznac normalnego faceta haha dobre normalnie zart ktory mi poprawol odrazu humor:o chyba juz przegapilam tą okazje zreszta kto wie jak wyjde z operacji:o moze o kulkach cholera wie ogolnie jestem pesymistka

tez mnie bawią takie zarty, jakby znalezienie faceta bylo takie proste :O

Gość njnytjnytjyt
juz nie da sie poznac:o serio wczesniej probowalam oj roznych rzeczy oni mnie nie chca i tyle

a co masz z kręgosłupem? jak to sie stalo, ze wciaz mieszkasz z rodzicami? :( ja pewnie skoncze tak samo...

wiesz twoi rowiesnicy wolą mlodsze i taka prawda, taki jest teraz ogolny trend mieć zonę 10-15 lat mlodszą, przykre to ale prawdziwe

Gość njnytjnytjyt
a jak mialo sie stac? zarabiam malo nie mialam nigdy nawet na kawalerke wiec majac swoj pokoj siedzialam z rodzicami bo jak mialam zyc wydajac 1000 zl na kawalerke a sama zarabiajac 1300:O? mam problem z kregoslupem od zawsze:o nie chce pisac szczegolow

Gość njnytjnytjyt
serio maz i dzieci daja szczescie? bo w tej chwili jestem nieszczesliwa i nie potrafie tego zmienic

no przykre to jest, że niektorym rodzice kupują mieszkania albo mają po kims, a my musimy mieszkac z rodzicami ...ale swiat jest niesprawiedliwy, nic sie na to nie poradzi. mieszkasz na wsi czy w miescie?

Gość njnytjnytjyt
wies:o

to pewnie masz gorzej ode mnie bo ja mieszkam w miescie, na wsi to wiadomo, wszyscy się znają, pewnie masz opinie starej panny, wspolczuje :(

Gość jpjpw
po pierwsze można poznać faceta jak się bardzo chce i cos w tym kierunku robi moja kuzynka ma 33 lata i ma faceta teraz męża 5 lat młodszego, ba nawet moja babcie ma 5 lat mlodszego męża mojego dziadka więc to gówno prawda o tym że jest moda na młodsze, zreszta jaka moda?!! w miłości nie ma mody na coś więc sobie nie wmawiajcie... jeszcze jest szansa tylkoi że siedzenie na dupie i biadolenie nic wam nie da...