Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJaTakRozkminiam

W jakim przypadku zostawilibyscie Partnera - zone,meza?

Polecane posty

Gość AJaTakRozkminiam

Ja w przypadku: -Zdrady -Gdyby okazala sie bezplodna -Jakiejs powaznej choroby (rak, hiv) -Gdyby w malzenstwie bylo coraz gorzej Zastanawialbym sie nad odejsciem: -Gdyby sie roztyla i ani myslala o schudnieciu ale to malo prawdopodobne A Wy?

Gość mamy podobnie.................
ja chyba w zadnym, co do zdrady to zalezy z kim, ile razy, dlaczego?

Gość AJaTakRozkminiam
Z ostatnim punktem mialem na mysli ze namawialbym ja, jezeli nadwaga byla juz naprawde powazna - co takze swaidczy o tym ze nie dba o swoje zdrowie, wteedy nie hccial bym byc z tak nieodpowiedzialna kobietą.

Gość fufla
zostawiłbyś ją gdyby miała raka? kutas

Gość gffdgd
gdyby mnie zdradził, lub też krzywdził (fizycznie lub psychicznie) gdyby np. przestał się myć i nie chciał i próby pomocy mu nie skutkowałyby :P

Gość AJaTakRozkminiam
fufla to chyba zrozumiale, tak samo jakby ode mnie sie wszyscy odwrocili gdybym zachorowal, zrozumialbym to

Gość AJaTakRozkminiam
Maravilha Ty jestes naturalna blondynka?

Gość fufla
ta jasne, zrozumiałbyś gdyby KTOŚ KOGO KOCHASZ zostawiłby Cię jak stary mebel tylko dlatego że się zużyłeś i nie jesteś nikomu do niczego potrzebny. Czy Ty w ogóle wiesz co mówisz? Masz 15 lat? Chociaż sorry, niektóre 15 mają więcej serca i rozumu niż Ty.

Gość njnytjnytjyt
ale powiedz swojej zonie ze jak zachoruje ciezko to odchodzisz niech wie wczesniej;)

W przypadku zdrady, stosowania przemocy, całkowitego rozpadu pożycia, wplątania się mojego męża w jakieś ciemne interesy, gdyby go skazali i poszedł siedzieć. Z bezpłodności bym się ucieszyła, z chorobą da się żyć i trzeba się wspierać, a tyje się na starość, tak to już jest.

Gość max objętość
zdradził mnie stosował szeroko pojętą przemoc wobec mnie gdyby zaproponował mi seks analny znudziłby mi się

opcja "Gdyby w malzenstwie bylo coraz gorzej" odpowiada wielu powodom.U mnie kluczową kwestią to wlasnie to co w cudzyslowiu zacytowalam, a na to skalad sie wiele wiele czynnikow.Napewno nie tolerowalabym agresji,upokorzen,i kazdej formy przemocy(fiz,psych,ekonomiczna) Zdrada nie zawsze wychodzi na jaw,z jednej strony to i nawet dobrze jesli jest to incydent jednorazowy

Gość AJaTakRozkminiam
Powaznie? troche mnie zszokowałaś nie widzialem jeszcze naturalnej blondynki z brązowymi oczami - to sie chyba przeciez wyklucza? Po glebszej refleksji doszedlem do wniosku ze nie bylbym w stanie w zadnym z wyzej wymienionych powodow od niej odejsc, przebaczylbym nawet mojemu aniolkowi zdrade, z tym rakiem to wyjechalem - gdyby byla chora trwalbym z Nia do konca, ale gdybym np to ja zachorowal nie oczekiwalbym ze zostanie przy mnie a co do plodnosci, prawdopodobnie moja zona wlasnie jest bezlpodna, ze mna wszytko ok - badany terea moja zona ;( ale poradzimy sobie przeciez ;]

Gość AJaTakRozkminiam
aa nie dopisalem staramy sie od roku i nic, no ale trudno nie kazdy moze byc rodzicem, a takie mialem plany ;]