Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detektyw__monk

Pies w samolocie do USA

Polecane posty

Gość detektyw__monk

Witam, Czy ktoś przewoził pieska w kabinie samolotu do USA ?? Gdzie mogę kupić odpowiedni transporter ? Wszystko przeczytałam na stronach przewoźników, ale potrzebowałabym więcej informacji od osób, które taki lot mają za sobą. Czy można psa mieć na kolanach ? Jak pieski dają sobie radę ? Czy na lotnisku dokładnie sprawdzają wagę i wymiary klatki ? Jak to wygląda ? Mam Jack Russella - około 5 kg. Proszę o rady. Pozdrawiam.

Gość piesek w samolocie
co prawda jak do tej pory nie lecialam z pieskiem ale z tego co wiem, to w kabinie mozna miec transporter pod siedzeniem przed toba i niestety, piesek bedzie musial caly czas w nim byc zamkniety. chyba najlepiej bedzie mu podac jakis lagodny srodek uspokajajacy zeby lepiej wytrzymal podroz, to jednak kilka godzin... nie boj, da rade :-)

Gość sadysta_atsydas
każde linie mają swoje przepisy , jak masz juz bilet to zadzwon do tych lini i sie dowiesz , proste !

Gość psia mamuska
moja kolezanka przewozila pudla miniaturke dali mu zastrzyk uspakajajacy byl z nia na pokladzie ale pod siedzeniem w latce czy jak to sie tam nazywa caly czas spal przywiozla go do domu a on dalej spal i musiala zanisc go do weta bo dobudzic go nie mogla.