Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuncia

Ciuszki prawie ZA DARMO! I gatunek. NOWE!

Polecane posty

sklep.dziamdziak.pl Nie znajdziesz tańszych tak dobrych gatunkowo ciuszków. Zapraszam do sklepu. Zajrzyj to nic nie kosztuje a możesz zyskac:)

Gość fnghjyki
nic mi sie nie podoba,w takich albo nawet niżyszych cenach mozna kupic np w textillu i przynajmniej sie widzi co sie kupuje.

Gość kup rolety
link zły

w w w sklep.dziamdziak.pl w tekstilu nie dostaniesz ciuszkow polskich producentow i tak wysokich gatunkowo. U nas dostaniesz ubranka najlepszej jakości w SUPER NISKIEJ CENIE! Zapraszam do sklepu sklep.dziamdziak.pl. Wejdź to nic nie kosztuje a na pewno nie pożałujesz:] Tylko u nas: KUPUJĄC WIĘCEJ ZAPŁACISZ MNIEJ- W ZESTAWIE TANIEJ! OD 199zł WYSYŁKA GRATIS UBRANKA NA CHRZEST W SUPER NISKIEJ CENIE! Zapraszam:)

Gość spotkałam koguta
pustki

Gość o ściu to w sklepie
pepco dostane dresy kurtki na polarze za 20 zł i sa dobre gatunkowo moja córa teraz tylko tam się ubiera gatunek jest super

Gość tuncia co Ty za bzdury
wypisujesz, że w Textilu nie kupię produktów polskich producentów??? WCZORAJ kupiłam tam dla córki kilka czapeczek, legginsy i bodziaki - wszystko polskich producentów! tam właśnie jest od cholery ubranek polskich producentów, mogę wpisać zaraz jakich

Gość tuncia co Ty za bzdury
a w Pepco nie oszukujmy się, dobrej jakości to są tylko te ubranka, które są FIRMOWE i wycofane ze sklepów firmowych typu Mothercare, H&M, Marks& Spencer czy Next itp. akurat te Pepcowe ubranka są bardzo kiepskiej jakości:O

W Textilu również dobrej jakości nie znajdziesz. Chyba, że ja mam takiego pecha. Kupiłam bluzkę po jednym praniu była przeznaczona na ścierkę, kupiłam synkowi dwie pary spodni dresowych i obie po jednym ubraniu popruły się i je wyrzuciłam . W pepco nie kupuję bo nie mam w pobliżu chociaż raz dostałam komplet dla synka i jakośc taka sobie ale dłużej wytrzymal niż spodnie z Taxtilu;)

Nowa dostawa ślicznę bluzki dla dziewczynki i chłopaka! Świnka Peppa,Fineasz i Ferb, Hello kitty w super atrakcyjnej cenie. Ubranka na licencji. www.sklep.dziamdziak.pl

Gość cooleeeee
tuncia ty jestes z czerwcowek 2009? jak twoj synek?

Tak to ja:) Mateuszek ok. Co prawda nadal nie chodzi i jest stale rehabilitowany,ale jest bardzo pogodnym dzieckiem i w sumie jego niepełnosprawnosc nie jest puki co bardzo uciązliwa. W sumie jeszcze jest lekki i daje rade go nosic (13kg). No tylko własnie rehabilitacja jest kosztowna i dlatego mąż wymyslił ze założy taki sklepiek z ciuszkami, zeby choć troszke dorobic. Bardzo to miłe ze pamietacie o moim synku:)