Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
syntezator mowy - karol

na republice jest debata

Polecane posty

4 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Kpisz? Nie ty po prostu jestes głupi.

nie nie kpie pis zrobie rassia tivi z tvp teraz to samo jest w republice bo sie przeniesli i mnie nie przeszkadza bo juz za to nie place niech sobie republika zyje z reklam skoro sa ameby i lubia to ogladac to niech ogladaja 

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Czyli typowe urojenia ksobne. 

chyba nie bardzo wiesz co to urojenia ksobne - to jest wtedy jak idziesz ulicą i ludzie rozmawiają,a ty myślisz o tobie. według mojej logiki po prostu każdy kto jest pisowcem ma z tego albo koryto, albo jest deebilem. ostrożniejszym jest przypuszczać że chodzi o koryto, bo deebil zutylizuje się sam, koryciarza trzeba odrywać siłą. 

6 minut temu, zerro napisał:

mnie nei przeszkadza jeśli odsuną od władzy pisowska wesz i pozamykaja pisowców w sztumie. jak wypleni się z ziemi p0lskiej pisowską zarazę to można prywatyzować, na chwilę obecną cel uświęca środki. 

dokladnei mam identyczne zdanei zamknac pisiorow najlepiej ich metodami czyli zrobic gierycha prokuratorem generalnym  przedluzyc mu kadencje ustawa zablokowac odwolanie bez zgody pre.zydenta i niech ich wtraca do lochu a pozniej dopiero wprowadzic normalnosc jaka byla przez rzadami pisu czyli prokuratora ktory nie jest politykiem 

3 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Ahahshshhs. Ten akcent kończy wątek.

no to napisz merytorycznie z czym onet klamie i ktore fakty nie sa faktami i tyle zamiast pisac jak tepy pisior ze onet zly bo napisal o karolu ze sprowadzal panie

2 minuty temu, zerro napisał:

chyba nie bardzo wiesz co to urojenia ksobne - to jest wtedy jak idziesz ulicą i ludzie rozmawiają,a ty myślisz o tobie. według mojej logiki po prostu każdy kto jest pisowcem ma z tego albo koryto, albo jest deebilem. ostrożniejszym jest przypuszczać że chodzi o koryto, bo deebil zutylizuje się sam, koryciarza trzeba odrywać siłą. 

Błyszczysz dzis jak psu jaja.

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

no to napisz merytorycznie z czym onet klamie i ktore fakty nie sa faktami i tyle zamiast pisac jak tepy pisior ze onet zly bo napisal o karolu ze sprowadzal panie

Daj se siana. Napisałabym dorośnij ale w twoim wieku to już nie nastąpi.

4 minuty temu, zerro napisał:

według mojej logiki po prostu każdy kto jest pisowcem ma z tego albo koryto, albo jest deebilem

dokladnie tak albo ma interes albo jest tepy ja bym jeszcze dodal odlam pieprza czyli opetani religijnie 

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Daj se siana. Napisałabym dorośnij ale w twoim wieku to już nie nastąpi.

no i jak zawsze nie napsizesz bo ci sie nie chce. rzucic oskarzenie i tyle potrafisz

jestes tepakiem pisowskim dla mnie i mam prawo do wlasnego zdania wlasnie dlatego ze powielasz jakas propagande a jak cei zapytac o jakis przyklad to piszesz co wyzej

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

no i jak zawsze nie napsizesz bo ci sie nie chce. rzucic oskarzenie i tyle potrafisz

jestes tepakiem pisowskim dla mnie i mam prawo do wlasnego zdania wlasnie dlatego ze powielasz jakas propagande a jak cei zapytac o jakis przyklad to piszesz co wyzej

A se miej. Nie dyskutuje z głupkami. Chyba że dla beki ale mnie to już nie śmieszy. Nie wiem w sumie po chui się wdaje w gadki z toba skoro znam doskonale ich final

11 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

I tu masz racje jestem dėbilem

dla mnie jestes dla kogos kto podobnie bezmyslny jak ty pewnie jestes madra wszystko jest wzgledne i zalezy od punktu odsniesienia. moze na tle glupszych jestes normalna. 

Edytowano przez syntezator mowy - karol

4 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał:

dla mnie jestes dla kogos kto podobnie bezmyslny jak ty pewnie jestes madra wszystko jest wzgledne i zalezy od punktu odsniesienia. moze na tle glupszych jestes normalna. 

Bardzo mi wszystko jedno.

1 godzinę temu, syntezator mowy - karol napisał:

ale ty sugerowalas ze nie powiedzial o likwidacji onetu a teraz piszesz ze mial powod. trzeba bylo napisac ze mial powod a nie ze nie powiedzial i jestem gluchy

no widze i mnie to nie dziwi zawsze na gorze jest to w co ludzie klikaja wiec miej pretensje do ludzi ze klikaja najczesciej w to

na wp tez jest pierwsze o nawrockim i kibolach 

do kogo massz pretensje ze gangus kibol jest kandydatem i moze wygrac wybory ? do ludzi ktorzy czytaja o jego wyskokach ?

czemu plazynski odmowil pomocy mu w kampanii i nie chcial promowac gangusa wlasna twarza ?

ja nie wiem co cie dziwi chlop byl w wiadomosciahc w polowie swiata jak bral cos na dziaslo a ciebie dziwi ze na onecie pisza o nim 

Nie rozumiem twojego pyerdolenia, libed. Wpisałam ci cytat z Czarnka a ty z czym mi tu wyjeżdżasz? Czarnek powiedział, że onet już nie istnieje znaczy się skompromitował a nie że pis będzie onet zamykać. Dotarło do tej tępej głowy?

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Nie rozumiem twojego pyerdolenia, libed. Wpisałam ci cytat z Czarnka a ty z czym mi tu wyjeżdżasz? Czarnek powiedział, że onet już nie istnieje znaczy się skompromitował a nie że pis będzie onet zamykać. Dotarło do tej tępej głowy?

ja zacząłem aktywniej przeglądać jak się wasza sekta spruła, wcześniej sie nie interesowałem. całkiem dobry serwis informacyjny, chociaż mało ukierunkowany miedzynarodowo, skupiony na p0lsce. 

18 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

pozniej powiedzial cco powiedzial znowu masz jakies niekompletne cytaty 

konfederacja wygrala z tvp w trybie wyborczym i tvp zamieszczalo sprostowanie

teraz czytam o tym, wiec to pokazuje jak dajecie sobei wmawiac bzdury ze nie mozna pozwac dziennikarzy w trybie wyborczym 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się