Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka798

SEKS - na której randce?

Polecane posty

Gość ulka798

Witajcie. Spotykam się z pewnym facetem już od jakiś 2 miesięcy. Mamy za sobą kilka randek. Do pocałunku doszło nie dawno, właściwie na ostatniej randce, co jest jak na mnie i tak późno, bo do nie dawna prowadziłam się inaczej, ale chyba zmądrzałam. Na początku naszej znajomości nie wiązałam z tym chłopakiem żadnych planów, bo uważałam że nie jest w moim typie. Przekonałam się do niego i uznałam że może warto by było w to zainwestować. On jest po 4-letnim związku, ja zerwałam z chłopakiem 3 miesiące temu. Od tamtej pory, nie będę ukrywać zdarzyło mi się spotkać z byłym i...no właśnie. I teraz pytam was dziewczyny i facetów. Nie chciałabym tego spieprzyć. Na której randce moglibyśmy pójść do łóżka? Może głupie pytanie. Ostatnio "próbowaliśmy" ale no nie wyszło, może w kolejnym poście opiszę dlaczego. Proszę o szczere komentarze.

Gość jobek9
po ślubie ty babo lekkich obyczajów

Gość MajkaJa26123
zalezy... u nas było to na 400setnej :P dop po 2 Latach zwiazku wiec nie ma reguły :P

Gość ulka798
Pytam poważnych ludzi. Chyba tutaj tacy są?

Gość ulka798
Albo jak najdzie ochota :) tyle że no właśnie ja chcę żeby to było takie na git.

Gość smutna Alicja
Jezus i kościól uczy że seks tylko po ślubie !! jesteś nieczystĄ KOBIETĄ . Bedzie teraz koniec swiata w 2012 to wylondujesz w piekle. widać szmato że nie chodzić do koscioła Mam nadzieje że złapiesz hiv lub innego syfa !!!! Bóg cie ukaże prędzej czy poźniej Szmata !!!

Gość ulka798
Hahaha tak szmata. Trafię do piekła na pewno. Tak jak połowa tych niby "cnotek" siedzących tutaj na kafe nie obrażając nikogo. To będzie mój 4 partner seksualny. On miał więcej kobiet, znacznie, znacznie więcej. Robiłam co robiłam, ale to już mało ważne, teraz pytam was o szczere zdanie.

Gość smutna Alicja
napisałam juz,sek po śłubie zdziro , tylko to wchodzi w gre. i nie zasłaniaj sie innymi, to twoje życie, chccesz siedziec w piekle z innymi ? To i tak ci nie pomoże

Gość ulka798
Nie mam ochoty odpowiadać na Twoje dupne odmóżdżone komentarze. Zajmij się czymś pożytecznym idź do spowiedzi.

smutna Alicjo, a Ty skąd możesz wiedzieć jak Bóg ją potraktuje, nie wypowiadaj się za Niego! Autorko< spontanicznie powinno być, ale z seksem nie trzeba się spieszyć

Gość ulka798
20 na karku. Tylko że on stwierdził że teraz nie chce już jak dawniej iść do łóżka tak szybko, boi się że się zrażę. Ja też mam takie zdanie, że chciałabym jak najdłużej zaczekać. Ostatnio już było - prawie. Całowanie, dotykanie, pieszczenie, byłam nawet nago, ale zdarzył się wypadek - nie dygnął mu......podobno chodziło o byłą. To jest cholerna bariera. Boję się że ta akcja się powtórzy i zależy mi na nim.

Gość smutna Alicja
NAPISANO, W PIŚMIE ZEBY NIE CUDZOŁOZYĆ. BO TO GRZECH CIEZKI. WIEC JAK ROZSZERZA NOGI BEZ SLUBU I DAJE WPROWADZIC MIESISTEGO CZLONKA W SIEBIE, TO GRZESZY, OBRAZA BOGA ORZ SKAZUJE SIE NA WIECZNE POTEPIENIE !!! w IMIE CZEGO ??? CHWILI PRZYJEMNOSCI ??? CHWILA PRZYJEMNOSCI ZA WIECZNE POTEPIENIE. OPAMIETAJ SIE I IDZ DO SPOWIEDZI POKI JESZCZE NIE JEST ZA POZNO !!!

Gość ulka798
Na naszej przedostatniej randce zaczęłam go kusić, nie na chama, tak delikatnie i ledwo wytrzymywał, znalazł jakieś argumenty, że on chce czegoś więcej niż tylko tego, więc nie było dalej tematu rozumiałam. Przecież sama tego chciałam. Potem pisał mi że bardzo żałuje że nic nie zrobił. No i na kolejnej doszło już do czegoś więcej. Podobno zdarzyło mu się to już niedługo po rozstaniu, gdy spał z jakąś dziewczyną. Nie wiem co mam z tym zrobić. Z jednej strony twierdzi że go podniecam że wszystko sobie przemyślał że mimo że chce czegoś więcej to mnie bardzo pragnie, a z drugiej nie chce powtórki i nie chce żeby myślał że to tylko o to chodzi.

Gość smutna Alicja
JASNOWLOSA WENUS. JESTES TAKA CIEMNOTA ZE NIE POTRAFISZ PRZYJAC PRAWDY DO SIEBIE ?? DUPCZ, ZYJ JAK ZWIERZE... JAK ZDECHNIESZ TO CZEKA CIE KARA !!!

Gość ulka798
Hmm nie wiem co robić;p

Gość smutna Alicja
ZACHOWAJ CZYSTOSC

Gość ulka798
Zmieniłam się. Inaczej podchodzę do takich spraw, bardziej dorośle. Zależy mi na nim.

Gość smutna Alicja
TO ZE CI ZALEZY NIE ZNACZY ZA MASZ DAC MU CIPSKOO SWOJE !!! ZROB KOLACJE, DOBRA, POKAZ MU SWOICH RODZICOW, TO SA LEPSZE GESTY