Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereskak

Dopiero się poznaliśmy, a on jest napalony

Polecane posty

Gość tereskak

Poznałam przystojnego chłopaka- spotykamy się jakies 3,5 tyg. Chłopak chce przedstawic mnie swoim rodzicom, rodzinie. Byłam u niego kilka razy. Ma co do mnie poważne zamiary. Byłam w związku 3 lata temu i wtedy było wszystko jakies spokojne, przyjacielskie. Teraz chłopakowi ciagle w głowie tylko jedno.. . Najchetniej ciagle by sie ze mna całował i macał. Twierdzi ze bardzo na niego działam.Już wiem, że coraz bardziej chce seksu.. To normalne? chłopacy po tak krótkim okresie poznania są szybcy ?? on również bardzo mnie pociąga, ale nie wiem czy nie martwic sie tym ze znamy się 3,5 tyg a jestesmy uczuciowo jak ja z poprzednimi co byłam dopiero po roku?? strasznie szybko idzie.

Gość tereskak
chodzi o to ze on juz na pierwszym spotkaniu mnie przytulał itp.. z każdym spotkaniem chce wiecej

Gość fgchgh
ehh na początku to tez tak miałam z moim, a potem ta fascynacja juz jest słabsza

Gość napalony jest i chce sie bzyka
c wiec albo go przystopuj jesli ci na nim zalezy albo idz z nim do lozka ale nie placz jak cie kopnie w dupe

Gość tereskak
wiem ze to samiec.. musi bzykac, ale nie chce aby to sie tak szybko skonczyło jak sie zaczeło... tymbardziej ze jestem dziewicą... on ma 27 lat, ja 22

Gość napalony na darmowy sex
a tu zonk powiedz ze zes opiero po ślubie to zobaczysz ze odejdzie od ciebie bo nie kocha ciebie

Jestem w podobnej sytuacji. Może nie samo to "napalenie", ale to, że tak szybko wszystko idzie. Spotykamy się od 3 tygodni, a ten już ma poważne plany, mówi o nas w przyszłości. Dziwnie tak jakoś, bardzo szybko to się rozwija "emocjonalnie" Ja mam 24 lata, on 30.

Gość onamoja
powiem wam, że ja tak się przy nim super czuję ze chciałabym pewnie też.. ale jak pomyślę, że minęło od naszej znajomosci 3,5 tyg to dla samej zasady nie chce.. moje kolezanki opowiadaja jak to sa z facetami rok, dwa i jeszcze nie bzykali sie a tu 3,5 tyg,...

Też się dobrze z moim czuję, ale po prostu jak dla mnie to za szybko na pójście do łóżka. Też by się tylko przytulał i całował, ale przystopowałam go trochę :)

Gość tereskak
jest napalony wiec wydaje mi sie ze juz bzykał.. mysli ze ja tez:(

Gość tereskak
a powiedzcie czy facet 'dowie' się po, że byłam dziewicą??