Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna z nadwagą :)

Waże 75 kg przy wzroście 170, mam nadwagę, a większość facetów się za mną ogląda

Polecane posty

Gość Piękna z nadwagą :)
dodam jeszcze- marniutka, nie marniutka ale jest. Po za tym kazada kobieta o takie wadze i wzroscie bedzie wygladała inaczej bo trzeba barac pod uwage ze kazada ma inne kształty. Po za tym kiedys wazyłam więcej, bo po ciązy było 92, zeszłam do 85, pózniej do 80 i tak tsopniowo sobie schodze, teraz jest 75 a chce zejsc do 70, jednak nie chce być szczypiorem, wychudzionym.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Bo probujesz tu udowodnic ,ze faceci rozmawiaja o ideale jako kobiecie szczupłej ,ale wszyscy sie ogladaja za puszystymi... a tak nie jest bo jakoś widze zainteresowanie mna jako szczupła albo moimi szczupłymi koleżankami wiec nie jest tak ,ze sie niby tylko tymi puszystymi interesuja

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
i zapamiętaj ,ze szczupła to nie to samo co wieszak . szczupła jest np Megan Fox ,a wieszak to Anja Rubik.....

normalna sylwetkaa- no widzisz, a ja zaś zawsze tyję na górnych partiach ciała, a nogi zawsze mam wporzo, nie cierpię tego.

Gość normalna sylwetkaa
no brzuszek jednak łatwiej ukryć noż nogi, prawda? ;-) marzę, aby kiedy włożyć sukienkę cyz spódnicę :-( albo szorty :-(

Gość normalna sylwetkaa
albo kozaki

Monikaaa- no co ty ? kompletnie się nie zrozumiałyśmy :] Jedyne co chciałam przkeazać przez ten durny temat, to , to że za kobiteami z nadwagą też oglądaja się mężczyźni, żeby nie chodziły takie zakompleksione, że jak się facet na nie popatrzy to żeby nie szukały, gdzie się ubrudziły, czy zeby nie sparwadzały czy wszystko maja na miejscu ale zby najnorlamniej pomysłay o tym ze ktos na nie spojrzał, bo mogły sie spodobac.

Gość jdkfkdkfjkjkfdvdgfdddddd
ciekawe waze 55 kg przy 166 a jak powiedzialam swojemu facetowi, ze jestem na diecie to pochwali moje poczynania tak 5 kg mniej - drobna sugestia teraz cycka nie ma co bedzie za 5 kg mniej? napewno bede sie lepiej czula a czy moja kltka nie bedzie klata to sie okaze ale ja wcale nie zadzroszcze tuszy, tylko zajebistego samopoczucia jak sie tego nauczyc? jak polubic siebie-- mimo wszystko i taka dyskusja za kim i jaka waga sie faceci rozgladaja, faceci patrza na wszystko co sie rusza, grunt to przejsc przez zycie z zajebistym poczuciem wlasnej wartosci bo facetow to przyciaga. Pewna siebie kobieta, pewna siebie w lozku. Bez wzgledu na kg. i tak jest

normalna sylwetkaa- Brzuszek, brzuszkiem, aaa ramiona. Zawsze mam wrażenie że mam za szerkokie ramiona :/ a brzuszkiem wcale nie jest tak łatwo, zawsze stres że jak się siądzie to wał bedzie wisaił, zalsananianie się poduszką u kogos w gosiach, a jak nie ma poduszki pod reka to stres :/ w sumie to wspomniania z minionych miesiecy, bo tej chwili to juz sie uporałam z sadełkiem w dużym stopniu, ale z brzuszkiem wcale nie jest łatwiej niz z masywnymi nogami :)

Gość Dobrawka88
pokaz lepiej zdjecie to sami ocenimy

jdkfkdkfjkjkfdvdgfdddddd- Tylko praca nad własną osobą daje efekty. Chyba nie masz zamiaru chudnac dla faceta ?

Dobrawka88- Jasne, będę się afiszować na kafetełe jak down.

sorki za literówy i chaotyczne posty, ale to czar kafaterii :P

nie, nie dla niego dla siebie, lepszego samopoczcia praca nad soba, ale jak nad soba pracowac? wazylam i 49 kg i nawet wtedy nie czulam sie ze soba dobrze wiec nie wiem w sumie czy samo chudniecie mi w czyms pomoze

Nie będę ci tutaj pisać dupereli, że trzeba stać przed lustrem i mówić " jestem pięna" bo na mnie to nie działało. Ile masz lat jeśli można zapytać ?

ja mierze 172 i wąze max 70, zazwyczaj jakies 67 i też jakoś sie oglądaja, i żaden wydaję mi się ze nie pomyślała o mnei jak o pączusiu

Moim zdaniem akcpetacja własnej osoby, przychodzi z wiekiem. Im jestem starsza tym bardziej, lubię sobie. Nie jestem idealna, nikt nie jest. Kiedyś byłam bardzo zakompleksiona, królowa zakompleksionych kobiet, a w tej chwili, czuję sie z soba bardzo dobrze, no moze nie jest to jesczze szczytem samoakcpetacji ale jestem na najlepszej drodze.

stara dupa jestem ;) 24 lata juz niestety

furgonteka, ty chidzina jestes :P 5 czy 7 kg więcej już robi swoje.

jdkfkdkfjkjkfdvdgfdddddd-eee no coś ty, młoda dupa jesteś :) w tym wieku to jeszcze kłębkiem kompleksów byłam ;] zobaczysz z wiekiem bedzie coraz lepiej. Ja mam 31 :)

...a durne tematy zadkładam na kafeterii :)

tylko ze mam małe piersi więc u mnei nei ma równowagi, ale jak się fajnie ubiorę to się oglądają, mam w miare ładną twarz, oczy, jak się umaluję to mogę zwrócić uwagę, tylkowłosy do kitu, rzadkie nic sie nhie da zrobić, zawsez to samo, jakiś nieład na głowie by wadawało sie więcej i jazda

Ja też nie mam wylewających się cyców :) myśłę, że też są za małe.

Gość Radosny zbyszek :)
Same grube baby tutaj siedzą ? 70 kg to juz duzo.

Zbyszek kieliszek, koleżanka szklanka...

Gość Tak to ja a cooo ????
grube baby to waża 90 kg w zwyż

Gość śliczna jestes
kocham takie ciałko

Gość hnuihuhi
mozecie sobie pisac jak to sie za wami faceci ogladaja i jak zwisaja im jezory, ale prawda jest taka, ze jak sie spojrzy na mezczyzn sukcesu, przystojnych, ambitnych, z swietna praca, to 90% ich zon to megaszczuple laski🖐️

Gość G4TG4T5GT5G
a ja mam 171, 51 kg wagi i powiem Ci, że efekt jest ten sam, to zalezy od twarzy głównie. Tak mnie się bynajmniej wydaje