Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna z nadwagą :)

Waże 75 kg przy wzroście 170, mam nadwagę, a większość facetów się za mną ogląda

Polecane posty

Gość jdkfkdkfjkjkfdvdgfdddddd
No mam nadzieje, ale najlepsze lata marnuje A tak z moich obserwacji,mialam kolezanke nizsza od ciebie o takiej samej wadze faceta- facetow zakochanych w niej na peczki raz jej facet do mnie strzelil tekst ,,ales jest nieprzyjemnie sucha,, a waze przeciez az 55 kg chyba nic sie na to nie da zrobic moze z czasem? choc moja siostra ma 34 lata wazy przy154 45 dalej kompleksy a druga 160 60 kg kwitesencja seksu a lat 39 ;) powodzenia, moze kiedys tez sie bede tak ze soba dobrze czuc

Gość jdkfkdkfjkjkfdvdgfdddddd
164 45 kg

Gość śliczna jestes
Bardzo często sami siebie krytykujemy i mówimy sobie złe rzeczy: „jestem do niczego, „jestem głupi, „nie zasługuje na pochwały, „to moja wina itp. Taki stosunek do samego siebie nie ma nic wspólnego z miłością do siebie. Ciągłe samooskarżanie się, obwinianie i samokrytyka, przynosi nam tylko ból i powoduje niskie poczucie wartości. Warto pamiętać, że skoro sami siebie krytykujemy, możemy też sami przestać to robić. Pamiętajmy, że nie jesteśmy winni każdemu niepowodzeniu, jakie nas spotyka. Dostrzeżmy w sobie osobę niepowtarzalną, oryginalną, o ciekawej emocjonalności, zachwyćmy się swoją psychiczną, fizyczną i duchową kondycją. Mówmy sobie, że nie ma na świecie drugiej takiej osoby jak my. Unikajmy towarzystwa ludzi, którzy lubią obwiniać i krytykować innych. Krok drugi: nie bój się własnej niedoskonałości Wszyscy mamy swoje słabości. Sztuka pokochania siebie polega na zaakceptowaniu siebie ze swoimi brakami i niedociągnięciami. Zaakceptujmy fakt, że pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie zmienić, na przykład inteligencji, zdolności, temperamentu. Warto zatem skupić się na tych stronach, które jesteśmy w stanie poprawić. Jeśli na przykład jesteśmy spóźnialskimi, to powiedzmy sobie: „Nie podoba mi się to i spróbuje to zmienić, ale przyjmuje do wiadomości, że mam taka cechę. Jeśli natomiast jesteśmy cholerykami, to raczej nie staniemy się spokojnymi flegmatykami. Owszem możemy popracować nad niecierpliwością, ale nie łudźmy się że staniemy się oazą spokoju.