Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzi0na

Chłopak mnie skrzywdził,a ja go nadal kocham

Polecane posty

Gość zawiedzi0na

zamiast znienawidzić... Wiem że jestem głupia. Nie chcę wdrażać w szczegóły aczkolwiek powiem tylko że zabolało bardzo... Po przemyśleniach doszłam do wniosku że gdyby się starał i pokazał że mu zależy to pewnie bym do niego wróciła. Nie potrafię podjąć decyzji bo nie wiem na czym stoję. On mi daje sprzeczne sygnały.Na rozum powinnam olać,ale serce ma sentyment do niego.Dajcie jakieś neutralne rady..

Gość zawiedzi0na
temat przeszedl bez echa :(

Nic nie rób i olej - jak do niego wrócisz zrobisz z siebie wycieraczkę, będzie wiedział, że kochasz za bardzo i za dużo wybaczasz.

Gość skończ już tym wybieraniem
Pewnie juz niejedna go rzuciła, a ty sie podłożyłaś i się na tobie "zemścił" za swoje ex.

Gość gigli97887
zdecydowanie nie powinnaś go znienawidzić - bo to tylko drugi biegun miłości. Przeciwieństwem miłości jest obojętność i jeśli pozwolisz sobie olać tego gnojka, to w końcu zobojętniejesz. Poboli, może nawet długo, ale w końcu przestanie. A wracać nie ma sensu. Wierz mi - przerabiałam to.

Gość zawiedzi0na
On nie mial nikogo przede mna . To znaczy za malolata mial kogos krotko. Ja tez patrzac z boku na moja sytuacje i innych dziewczyn moge powiedziec że nie warto wracac,bo nie warto, historia sie powtorzy. Zawiodl raz to ciezko zeby tego nie zrobil po raz kolejny. I tak sie to bedzie toczylo ale...boje sie ze tego teraz nie zniose, boje sie bolu:o

Gość zawiedzi0na
gigli bardzo madrze napisalas to... Dziekuje Wam dziewczyny za rady, powiedzcie mi tylko jak mozecie - jak zajac czas, co robic zeby nie myslec, nie potrafie sie na niczym skupic, innych chlopakow tez odtracam chociaz probowalam z nimi gadac, nie wychodzi z tego nic.