Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga22

czy wasi mężowie wstaja do dziecka?

Polecane posty

Gość daga22

Mój mąż uparł się, że on razem ze mną będzie wstawał no naszego dziecka. Jak to jest u was?

No mój na razie twierdzi, że będzie wstawał w weekendy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;) W tygodniu nie miałabym serca.

Gość mkhnjdfhjdfh
Mój wstawał (na początku razem ze mną ) a obecnie bardzo sporadycznie też wstanie jak mała się obudzi i płacze a wzięło się to stąd że ja po cc jak wstawałam po 4 razy to za dnia nie wiedziałam czy żyję a że mąż ma na popołudniówki więc powiedział którejśc nocy "zamieniamy miejsca w łóżku " (jego na bliżej łóżeczka ) i od tej pory on wstaje .

A mój nie wstaje w nocy. Za to nad ranem jak córka wstaje zabiera ją do drugiego pokoju bym mogła pospać. Taki podział mamy i oboje jesteśmy zadowoleni :)

przy pierwszym dziecku wstawał,nie karmiłam piersią więc nawet jeśli nie karmił to zawsze szedł robić mleko. przy drugim synu jak na razie nie-karmię piersią,więc i tak muszę wstać,żeby nakarmić kiedyś miałam odciągnięte,ale chyba i tak nie mogłabym spać,gdyby miał karmić...mam jakiegoś bzika chyba :)