wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 14, 2012 turystycznym , jest wspaniała Ktos sie uczy Samby ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LewoSławna 0 Napisano Sierpień 14, 2012 Brazylia to faktycznie świetny kraj, ale ja tam wolę Japonie i jej wspaniałe Tokio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet kafeteryjny. Napisano Sierpień 14, 2012 wredny malpiszon - No tak, pdoczas podrozy palcem po mapie do japonii masz linie prosta a do brazylii trzeba na ukos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LewoSławna 0 Napisano Sierpień 14, 2012 próbowałeś być dowcipny, pajacu?:) ja tylko wyraziłam swoje zdanie, chyba mam do tego prawo, prawda?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maravilha 0 Napisano Sierpień 14, 2012 rzeczywiscie piekna.. jedno bogate miasto a wokol sama bieda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanetta Napisano Sierpień 14, 2012 maravilha - bez przesady. 5 bogatych miast! Sao Paulo, RIo de Janeiro, Brasilia, Recife i Kurtyba A pozatym jako "portugalka" powinnas chcwalic swoja dawna kolonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maravilha 0 Napisano Sierpień 14, 2012 nie jestem portugalka i nigdy nia nie bede ;) a brazylii chwalic nie bede, za duzo brazylijkow ucieka z tego kraju ;) - nie maja dobrego zdania na temat swojego kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach