Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Wiecznie nienazarta.

Polecane posty

Kurcze, dziewczyny, jestem ciagle nienazarta. Co zjem, to zaraz znowu bym cos dziamgala... Juz nie wiem czy to moja psycha czy ja moze za malo jem przy koncowce... Jak jest u was?

Gość Mam syna i córkę
Zakładam że o ciążę się rozchodzi? Początek ciązy i obżarstwo to zwyczjanie spadek glukozy we krwi w tym czasie (często kobiety mylą to z zapotrzebowaniem zarodka czy płodu na kalorie ;) ). Zapotrzebowanie na dodatkową energię wzrasta w ok 16 - 17 t.c i wtedy faktycznie przydaje się dodatkowa miseczka muesli jako posiłek (nie więcej) i tak aż do końca ciąży . W ostatnich tygodniach ciąży płód przybiera głównie na wadze (obrasta w tłuszczyk ale nie rośnie już) więc jest to czas kiedy wcale nie trzeba się obżerać a jedynie dbać o odpowiednią ilość kalorii.

Gość czupira na ślub
zjedz krowiego placka to ci przejdzie

Gość ja nie wciązy
i tez żre teraz zerzarłam cała milke

Gość jak tak dalej pojdzie
to dobijesz 100 kg milego obrzarstwa tylko po porodzie nie zakladaj topiku typu - przytylam w ciazy 40 kg i jak sie tego pozbyc

Na razie przytylam 12 kg. Przed ciaza wazylam 52 - ale tak latwo wyciagac swoje wnioski. To ze ktos jest nienazarty nie oznacza ze wazy 100 kg :P

też tak mam, jestem w 28 tc i mam +/- 10kg na plusie a najlepsze, że wg tego nie widać, mam tylko ogromny brzuszek :) jem średnio co 2-3 h ale są dni, że podjadałabym ciągle, bez przerwy i czuję ciągle ssanie :) takie uroki co poradzić :) najważniejsze by po porodzie jak najszybciej pozbyć się kg :)

Gość fdjhvcdvhd
ojej,ale masz problemy, wyluzuj, przybrałaś na wadze książkowo, czasami w końcówce ciąży ma się większy apetyt ( ja tak miałam :) )