Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pustka mnie przepełnia

Jeszcze rok temu potrafiłem pisać tak żeby...

Polecane posty

Gość Pustka mnie przepełnia

Dziewczyna sie we mnie zakochała... Dziś natomiast nawet tego nie potrafię . Miałem dziewczynę , do niczego nie doszło . Byliśmy ze sobą przeszło 7 miesięcy lecz rzadko sie spotykaliśmy . Zerwałem z nią bo jej nie kochałem . Ostatnio jakaś do mnie napisała na nk dała mi numer i nawet mi sie nie chce napisać do niej :O do takiej jednej blondyneczki też wzięłem numer ale też mi sie nie chce pisać :O gdybym miał więcej chęci to bym miał dziewczynę... Nie wiem co sie ze mną dzieje . Nigdzie nie wychodzę z nikim sie prawie nie spotykam , pracy nie mam... Nawet jak jakaś do mnie napisze to nie chce mi sie odpisać... Na kafeteri mam wiele twarzy . Potrafię kogoś zainteresować , wdać sie w dyskusję , założyć poważny temat , grać rolę nieudacznika , itd... nie wiem co sie ze mną dzieje . Mogło by mnie nie być... Wtedy bym nie miał ze sobą problemu... Ah to życie . Chciałbym być taki jak inni , otwarty , wyluzowany , mieć jakiś cel . Ale nie wiem czy potrafię sie zmienić ... To wszystko takie trudne jest . A jestem zdany sam na siebie...

Gość wydepilowana_28
a kogo to obchodzi !

Gość jednak to prawda ze na kafe sa
psychole