Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna82

kiedys samotne mamy dzis szczesliwie zakochane?

Polecane posty

Gość Wielki Elektronik
wszystko chyba też zależy w jakich okolicznościach to wszystko wyszło bo co innego jak młoda mamusia poszła na dyskotekę i tam dała dupy nie wiadomo komu i szuka frajera a co innego jak może w Twoim wypadku i tak samo jakie są wymaganie takiej matki względem potencjalnego partnera, bo jeśli ma wymagania takie same jak dwudziestoparoletnia panna bez bagażu doświadczeń to coś tu nie jest tak, każdy mając do wyboru kobietę z dzieckiem lub bez to wybierze tą bez dziecka no chyba że ta z dzieckiem będzie miała inne walory ale tego już tutaj nie da się zobrazować

Gość nie jestes sama niestety
samotna powiem Ci,ze od rozstania spotkalam mnostwo facetow, wszyscy wiedzieli o dziecku wiem,ze na pewno niektorzy byli zbyt mlodzi(moze)aby zaakceptowac to i wejsc w zwiazek ale sa tez tacy ktorzy nie maja z tym problemu ja nawet pytam, czy jest to dla niego problem wiec weim na czym stoje jest rowniez ktos kto chce z nami byc na zawsze i jest przekochany ale to jeszce kwestia czasu ja uwazam,ze po prostu nie mozemy stac sie jakimis 'sukami' za przeproszeniem , ktore nienawidza wszystkich facetow za to co zrobil nam ex Trzeba zaczac zycie od poczatku, z nasza dodatkowa czescia , ktora jest malenstwo

Gość samotna82
Wielki Elektronik - jakie wymagania masz namysli? ja w tym momencie potrzebuje kogos, kto by po prostu byl przy mnie na dobre i na zle. zebym miala sie do kogo przytulic po ciezkim dniu w pracy a czasem nawet wyplakac sie. kogos z kim moglabym wieczorem obejrzec dobry film i wypic drinka przed snem. kogos kto mi powie: zobaczysz bedzie dobrze, jestem przy tobie... czy chce za wiele?

Gość Helmut2345
jezyli dziecko jest male, to wydaje mi sie ze niema problemu z zaakceptowaniem...jak juz jest starsz, wtedy to trudno dla kazdej strony

Gość samotna82
nie mysle, ze wszyscy mezczyzni sa tacy jak moj maz. wierze i chce wierzyc w to, ze sa jeszcze normalni i odpowiedzialni faceci.

Gość Helmut2345
ja na ogol bym niemial problemu z tym ze masz dziecko i wydaje mi sie ze napewno kogos znajdziesz. Ale musze przyznac ze jestem bardzo tolerancyjny

Gość samotna82
chce zyc nadzieja, ze spotkam kiedys na swej drodze tak tolerancyjnego mezczyzne.

Gość Wielki Elektronik
kiedyś spotkasz takiego tolerancyjnego faceta