Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konikniebieski

Zapalenie cewki moczowej

Polecane posty

Gość konikniebieski

Od miesiąca coś jest nie tak z moim sikaniem. Ciągle mi się chce, często mnie piecze. Najpierw zażywałam Urosept i robiłam nasiadówki z rumianku i kory dębu. Potem przerzuciłam się na furagin i zażywałam go 8 dni wg wskazówek. Niestety problem nie znikł. Dziś robiłam badanie moczu i wszystko wyszło dobrze. Ale nie jest dobrze. Do jakiego lekarza mam się wybrać? Ogólnego, ginekologa ... ?

Gość konikniebieski
help!

Gość tak ale trzeba tez wiedzieć
A gdzie do lekarza???a po co do lekarza????sama widzisz ze wyniki niby dobre a choroba rozwija sie w najlepszym,kup sobie srebro nanokoloidalne i zazywaj 3 x dziennie

Gość konikniebieski
Jak to nie iść do lekarza? I co to jest srebro nanokoloidalne ? Dziwnie to brzmi

Gość tak na poważnie
witaj..... uważam, że urolog powinien Cię zbadać......na pewno doradzi. czy Ty kiedyś np w zimie nie przemarzłaś......w zimne dni noś koniecznie ciepłe majtki (druga para)...........to ważne.........

Gość Ania1992a
Moim zdaniem powinnaś iść do ginekologa. Nie wiadomo tak naprawdę co to jest. On Cie zbada, powiesz od początku jak to się zaczęło i coś Ci doradzi. A poza to nie chodź z gołymi plecami, na bose nogi, z mokrą głową po dworze, nie siadaj na zimnym (np.betonie) Ja czasami siadam na termoforze jak mnie boli, to trochę łagodzi ból. Pozdrawiam.

Gość salamaaaa a a a
do ginekologa mysle. moze spróbuj jeszcze do tych lekow co bralas brac wit. C. plus pic duzo wody, jes duzo kwasnych rzeczy typu cytryna, ogorki kiszone, cos z zurawina, w kazdym badz razie cos zakwaszajacego mocz. Mi kiedys takie rzeczy pomogly, ale interweniowalam zanim sie rozpoczelo na dobre.Koniecznie wizyta u lekarza.

Gość salamaaaa a a a
duzo wit. C przez jakis czas

Gość salamaaaa a a a
ja do 2 uroseptow baralam 1 lub 2 tabl. wit. c

Gość Nie ma co sie
polecam zapper i srebro nanokolidalne