Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macejjjj

jaki najlepszy komplement usłyszeliscie

Polecane posty

Gość 231287312
od takiej dalekiej koleżanki, a w zasadzie znajomej dowiedziałam się, że mam uśmiech jakby wstawało drugie słońce. Od faceta nie usłyszałam nigdy komplementu, ale oni są burakami.

Gość feghfyhjukiu
"masturbuję się myśląc o tobie" :D

Gość jjkmnk
"robisz to swietnie i dobrze o ty wiesz" o moim talencie malarskim

Gość 231287312
niestety wielkoscią jestem w typie bardziej mrówki niz słonicy :p

Gość feghfyhjukiu
Barney - rozumiem, że chciałbyś usłyszeć coś takiego :classic_cool:

Gość policjanttt....
'byłbyś dobrym ojcem' tego juz się niestety nie dowiem

feghfyhjukiu - well ... nigdy nie wiesz jak kobieta leży przy Tobie i to czyni - w sensie ... o kim wówczas myśli ;) Lepiej to niż "masturbuję się myśląc o sobie" ;)

Gość golamałpa
Najlepszy komplement na egzaminie: ma pan wybitne zdolności, by dużo mówić i nic nie powiedzieć, z przyjemnością spotkam się z panem jeszcze raz;-)

Gość feghfyhjukiu
z drugiej strony nie wiem kto składałby wyznania typu "masturbuję się myśląc o sobie". Ale mój komplement usłyszałam od nietrzeźwego kolegi, więc wcale nie było tak romantycznie :D

feghfyhjukiu - pozwolisz, że sprawdzę teraz co o sobie myślisz? Pytanie brzmi - czy naprawdę można się masturbować myśląc o Tobie? ;)

Gość feghfyhjukiu
Myślę, że można. Ale kiedy przypomnę sobie wyznania jednej koleżanki, która wśród facetów o których mysli masturbując się wymieniła jednego znajomego, który jest moim zdaniem delikatnie mówiąc paskudny to dochodzę do wniosku, że wcale nietrudno być obiektem czyichś fascynacji :P

feghfyhjukiu - eh, a tak pięknie się zapowiadało :( = czyli uważasz, że liczy się tylko wygląd? :( Moja wiara w kobiety topnieje z każdym dniem gorącego lata ;) - i'm just fucking with ya (niestety nie dosłownie ;) ).

Gość feghfyhjukiu
Oczywiście, że nie uważam, że liczy się tylko wygląd ale akurat przy masturbacji chyba jest on głównym kryterium. Nie łudzę się, że faceci robią sobie dobrze myśląc o mojej inteligencji. Nie mam podstaw żeby tak sądzić, a wręcz przeciwnie. :o A skoro na podstawie kilku zdań wnioskujesz, że dla mnie liczy się tylko wygląd to się nie dziwię, że Twoja wiara w kobiety topnieje... :P Sam sobie wmawiasz...

Wybacz, że dopuściłem się niewinnej manipulacji, to w celu uzyskania odpowiedzi = widzę, że szybciej odpowiadasz jak możesz komuś "co nieco napsiać" :P ;) Ja się masturbuję myśląc o kobietach, z którymi wiem, że mnie nigdy nic nie połączy, a jak kobieta jest fajna, w sensie, że mógłbym z nią coś więcej - wtedy mam małą blokadę :classic_cool: Ostatnio zdarzyło mi się trochę wpaść w uczucia i masturbacja kompletnie zniknęła - tydzień przerwy to szmat czasu! :D Mam nadzieję, że nie będzie ze mną tak jak w filmie "Shame" ;) http://www.imdb.com/title/tt1723811/ Dzielisz się informacjami nt. zaspokajania potrzeb przez Twoją skromną osobę? ;)

Gość feghfyhjukiu
Ja nie mam żadnej reguły, nie ograniczam się w tym zakresie. Co najwyżej różnią się same moje fantazje - inaczej myślę o facecie, który mi się podoba a inaczej o przystojnym kolesiu, którego widziałam na imprezie. :P

Gość dzisiaj w pracy
czterolatek ktory przychodzi z mama na zakupy . Mama zrobila zakupy i nie chciala mu kupic teczowego lizaka poniewaz mial duzo innych,ale jako ze to moi ulubieni klienci dalam mu tego lizaka a maly z radosci wypalil KOCHAM PANIA,no mowie wam ze to takie slodkie bylo i szczere przede wszystkim ze wyznania doroslego faceta to moga sie schowac do tego slodziaka.

dzisiaj w pracy - też Cię kocham, za to, że jesteś taką dobrą osobą, co nie przeczy temu, że z feghfyhjukiu mógłbym się umówić na wspólną masturbację :classic_cool: ;) feghfyhjukiu - facet, który się Tobie podoba to ... romantyczna kolacja przy świecach, kładzie Cię delikatnie na łóżku, powoli rozbiera, całą całuje ... a ten przystojny koleś z imprezy przyciska Cię do ściany, siebie do Ciebie, itd. (nie będę się za bardzo rozpisywał, bo pewnie dobrze wiesz, co się później wydarzy ;) ). Coś w tym stylu?

Gość feghfyhjukiu
Niekoniecznie. Fantazja z kolesiem z imprezy opiera się tylko na seksie - takiego czy innego rodzaju ale sam moment zbliżenia, nic więcej i bez żadnych filozofii. A facet, który mi się podoba to już czasem bardziej rozwinięte historie zawierające więcej szczegółów, w tym takie jak ja mogłabym zrobić dobrze jemu, jak on mi, jakie on mógłby mówić miłe rzeczy itd ;) Nie chodzi o to, że z jednym romantycznie a z drugim ostrzej.

Gość feghfyhjukiu
A teraz się żegnam i idę spać 🖐️

Gość feghfyhjukiu
Otwartość na forum będąc anonimowym to nic trudnego :D Ale ogólnie uważam, że będąc otwartym więcej się zyskuje w życiu ;) Również życzę przyjemnej nocki 🖐️

Gość dzisiaj w pracy
Barney,,,,, Ja nie jestem dla Ciebie,ja mam prawie czterdziestke na karku i komplementy traktuje z przymruzemiem oka choc nie ukrywam ze te szczere sa mile dla ucha,ale z racji wieku wiem jakie komplementy traktowac jako szczere a jakie nie.