Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryź

Jak facet prosił was o dziecko i w którym momencie?

Polecane posty

Gość gryź

Jesteśmy ze sobą 4 lata i w pewnym sensie go rozumiem, bo zbudowaliśmy poważny związek; on bardzo dobrze zarabia poza tym mamy sporo oszczędności, niedawno wprowadziliśmy się na nowe mieszkanie i uważam, że materialnie jest to najodpowiedniejszy moment. spodziewałam się, że po upragnionym własnym mieszkaniu i pewnej pracy dziecko będzie jego kolejnym celem, jednak to wszystko dzieje się za szybko. Nie jestem pewna, co do mojej gotowości, chociaż wszystko jest w porządku ja nie czuję potrzeby posiadania dziecka. TŻ natomiast od dwóch miesięcy o niczym innym nie rozmawia, przynajmniej raz dziennie opowiada mi jak to będzie z dzieckiem, jak bardzo będzie nas kochał i za każdym razem podczas stosunku wspomina o tym.. Przedwczoraj kupił mi koralik do pandory z motywem przewodnim "staranie o dziecko"... Nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że mu zależy, nawet nasi znajomi mają w drodze drugie, trzecie, a to jeszcze bardziej go nakręca. Niby nic nie mam do dzieci, a nigdy specjalnie ich nie lubiłam.

Gość jdgfyh
jak nie chcesz dzieci, to mu to powiedz - niech nie traci czasu i poszuka sobie dziewczyny, której o to samo chodzi w życiu co jemu

Gość werra1122
A ja mam odwrotnie. Nie mam pracy narzeczony pracuje sam. I chciałabym miec już dziecko. Ale niestety sytuacja materiana mi na to nie pozwala;-(

Gość gryź
Mówiłam to na początku, nie brał na poważnie. Nie chcę się wywyższać, ale szczerze mogę stwierdzić, że bardzo łatwo przychodzą mi znajomości międzyludzkie i to on zawsze bardziej starał się w naszym związku, mam egocentryczną osobowość i dziwne priorytety, nie musiałam z nim być, to on "śpiewał serenady pod oknem" więc drogę ma wolną, nie daję żadnego ultimatum, ale widzę, że mnie kocha i innej szukać mu nie bardzo. Może jestem rozpuszczona i za dużo sobie wyobrażam, nie wiem. :(