Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszanel w pl:)

PROSZE MNIE OCENIC:)

Polecane posty

mam 28 lat. jestem panna nie mam chlopaka/narzeczonego. czy uwazacie ze w moim wieku mam jeszcze szanse spotkac rowniez WOLNEGO mezczyzne bez zobowiazan? spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze faceci w podobnym do mnie wieku sa juz zajeci, a ci, ktorzy zostali to tylko nieudacznicy i rozwodnicy. szukam kogos w miare rozsadnego, z kim mozna zalozyc rodzine. jestem atrakcyjna dziewczyna, podobam sie wiekszosci facetom dlatego nie chce kogos ponizej przecietnej w kwesti wygladu. jestem osoba czynna zawodowo, chce w zyciu do czegos dojść dlatego nie chce faceta, ktorego zadawala najnizsza krajowa. mam duze powodzenie jednak faceci, ktorzy sie mna interesuja absolutnie nie interesuja mnie. sa to albo ludzie z nalogami, albo bezrobotni, albo majacy potomstwo- wiem dziecko nie jest winne ale niewiem czy bylabym w stanie zaakceptowac potrzeby dziecka mojego partnera np. aby spedzil z nim swieta, albo pojechal na wakacje. czy wymagam zbyt wiele???? prosze o obiektywne wypowiedzi. dzieki:)

Gość Niechcemisiewierzyc
Nie nie wymagasz ale faceta i tak nie znajdziesz - sama sobie zresztą odpowiedziałas

BARNEY za "cienki" dla mnie jestes doslownie i w przenosni. poza tym nie gwarantujesz zdrowego potomstwa (przynajmniej umyslowo)

kokoszanel w pl:) hehehh , ale fajnie mu odpowiedziałaś :D Tyle, że on... żartuje :P A tak na temat: - nieudacznicy - jebaki - zepsuci karierowicze Wybieraj :P Dobrze, że jestem młodsza i prawie ''opamiętana'' :D

krakowska trufelko nie rozumiem, mam wybierac z posrod tych trzech typow. to tylko tacy juz sa?:D

zapytam jeszcze raz: dobrze gotujesz?

do "/". gotuje slabo ale wszystko umiem odgrzac.

trufelko moze byc mlodszy w granicach rozsadku, nie szukam syna tylko faceta:). sama wygladam na mniej niz mam (przynajmniej mniej lat mi "daja")

Gość \.
czesc peti, gdzie sie podziewales? :D

jest to ukosnik "\" z tym ze nie pisze tu wypracowania na ocene

doprawdy? "PROSZE MNIE OCENIC:)"

Wymagania może i adekwatne, ale jednak ciężko im sprostać. Ci fajniejsi w wieku podobnym do ciebie są zajęci. Tak myślę. Wybrzydzasz. Niby słusznie... ale z drugiej strony... lata lecą :D

"\" backslash jednak internet jest nie dla kazdego......panu juz podziekujemy:)

niby za co chcesz mi dziękowac? nawet cię nie oceniłem. przypominam, że o to własnie prosiłaś w swoim temacie... czekam aż wypierdzisz jakąś głebszą mądrość...

LAWWWka26- kazdego oceniasz swoja miara? zycze szczescia, bedzie ci potrzebne. nie dziekuj.

Autorka wygląda na twardo stąpającą po ziemi, wie czego chce, chociaż z jej wymaganiami ciężko jej poznać kogoś. Zresztą może ni chodzi o same wymagania, bo jest trochę zamknięta na ludzi, pewnie przez to, że ich szybko ocenia, wystarczy jeden zły ruch - a ktoś już jest skreślony. W sumie to nie jest takie złe, jeśli wie czego ... i kogo pragnie. Niestety jej umiejętności (na chwilę obecną) adaptacyjne nie są spore, a to by się na pewno przydało.

Gość asdasfasfasa
nie znajdziesz nikogo :)

nie tyle zdolności adaptacyjne, co rondel i patelnia... ale na to już zbyt późno. podobnie jak na "poukładanego" faceta jej przyszłość to wibrator i butelka wina do poduszki... ...taka namiastka szczęśliwości dla "panien klasy VIP" ______________________________________________ dziękuję że mogłem się wypowiedzieć

,,Niestety jej umiejętności (na chwilę obecną) adaptacyjne nie są spore, a to by się na pewno przydało.'' Przecież tego nie da się wychwycić na podstawie treści, którą zawarła autorka. To jak wróżenie z fusów.

zaatakowaliscie mnie wiec odpowiedzialam tym samym. a malo aktywna bo liczylam na powazne wypowiedzi a tu albo uszczypliwosc albo ublizanie. oprocz trufelki oczywiscie:) nie nie skreslam ludzi na start po prostu zle bym sie czula bedac z facetem wiecznie pijanym czy np bezrobotnym rozwodnikem- sory za szczerosc. czyli, ktore "kryteria" sa wygorowane?

aha. I nie gole ci.py. To ma jakies znaczenie?

wygórowane jest jedynie twoje EGO...

Gość ae153
sama prosilas o ocene su.ko