Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszanel w pl:)

PROSZE MNIE OCENIC:)

Polecane posty

Nie chodzi o to, że są wygórowane, raczej rzecz w tym, że niemal niemożliwe do spełnienia przez facetów, którzy - kolokwialnie mówiąc - ci zostali do wyboru. Ci fajniejsi są już zajęci. Każdego napotkanego będziesz musiała mniej lub bardziej naprostować. A pewnie czekasz na ''gotowy model''.

trufluś - adaptacyjne = dała się wciągnąć, a trzeba było to "olać". Poza tym rozmowa "na takim poziomie z niektórymi osobami" może się odbić na psychice, bo to nie jest nic fajnego prowadzić tego typu konwersacje. A to, że dała się wciągnąć świadczy także o tym, że mogłaby popracować nad "wyluzowaniem". koko - ale po co od razu takie "negatywne wizje"? Byłaś może świadkiem? (nie Jehowy) :) Wygórowane kryteria jeśli chodzi o dostępność materiału, znam facetów, tzn. znałem, bo od nich stronię :D

BARNEY dlaczego mam takie wizje? bo widze co sie dzieje:) ciagle przyczepia sie do mnie jakis "menel", ktory liczy, ze przygarne go do wyrka i do michy:)))) sa tez oczywiscie "ogarnieci" faceci ale poprostu nie podobaja mi sie. nie chce sie chwalic ale na prawde jestem nie brzydka a oni sa okropni- nie przesadzam. a co do "luzu" to tego mi nie brakuje. jestem towarzyska, zabawna. fakt moje wczesniejsze wypowiedzi tego nie ukazaly ale tak jest:)

je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca. je.bia mnie menele z dworca.

"jakis "menel", ktory liczy, ze przygarne go do wyrka i do michy" do jakiej michy, skoro nie potrafisz nawet gotować... ponadto menel to cię najwyraźniej wychował, a matka w sabaczych jękach niepotrzebnie na świat podała... wibrator bateryjny, flaszka wina, a w dalszej perspektywie proszki i paczka żyletek- to jest twoja przyszłość podstarzała, dawno nie dymana lampucero

Gość RaZR
To już ten wiek w którym kobiety mniej lub bardziej wpadają w desperacje. Wybrałaś karierę to teraz nie narzekaj że nie ma dla Ciebie odpowiedniego partnera. Ci porządni w Twoim wieku wybiorą raczej dużo młodszą pannę. W twoim wieku i starsi to już będa w większości rozwodnicy, z dziećmi, nieudacznicy itd. Pewnie jak byłaś młodsza to bawiłaś się facetami. Przebierałaś, odsiewałaś, bo myślałaś że tak będzie zawsze ale z biegiem lat coraz słabsze partie o Ciebie zabiegają. Na pewno jest ktoś kto nie miałby żadnych "odchyłów" i by Ci podpasował i może go znajdziesz ale też musisz dobrze szukać. I rób to czym prędzej. Bo zanim wyjdziesz za mąż to może minąć jeszcze trochę czasu a nóż facet się rozmyśli po pięciu latach i będziesz w plecy i tak przez całe życie stara panna.

trufluś - pora na spanie, ja przesunąłem na 2:45, ale pobudka o 11 :) Ty do której? A tak w ogóle to co Ty robisz w tym temacie?

PODSZYW jest sfrustrowany i to konkretnie:D nie ma sie co dziwic juz sam nie wie kim jest i z kad jest. problemy odbily sie na psychice. PODSZYWIE moze szklanke wody podac?

Temat wydawał się sensowniejszy jak na tę porę, to zaglądnęłam. Tak po prostu. Starą panną nie jestem jeśli w tym tkwi podtekst pytania :D Ja wstaję o 8, ale wytrwała jestem. Hehh... mam nieodparte wrażenie, że ten spam jest spod pewnego pióra. W sumie... nieistotne. Pisz spamerze - jeśli ci to jakoś pomaga. Przeszkadza mi tylko nieczytelność, we mnie ten tekst nie uderza :)

trufluś - a jaki to podtekst mógłbym sugerować? ;) Oh, 8 = to będzie bolało. Na mnie już czas, żebyś zaspała ;) Pa.

"\" zyletki i tabletki zostawie dla ciebie. a moich rodzicow w to nie mieszaj nic nie znaczacy smieciu. takim dnom jak ty powinno sie odbierac prawo do zycia.

do SZUKAM FAJNEJ DZIEWCZYNY: mozemy porozmawiac z tym, ze GG mi nie dziala- niewiem dlaczego. podaj maila:)

Barney Smith No właśnie taki podtekst, że niby szukam odpowiedzi na podobne pytanie co autorka. Tak zajrzałam, ale poziom jak zwykle jest powalający... ;) Boleć będzie na pewno. Jak co dzień, zresztą. I nie życz mi źle. W tym mieście zaspanie 15 minut oznacza spóźnienie 60-minutowe. Pa 🖐️

Albo lepiej ja podam swojego dyskretniewpupe@o2.pl

witam to ja PRAWDZIWA KOKOSZANEL W PL ktos zlosliwy zalogowal sie pod moim nickiem ale juz ok:) do SZUKAM FAJNEJ DZIEWCZYNY. sprawdz skrzynke:)

Gość przeca to chore je
te długie teksty to od tego \ on to pisał i podszywal się

Gość ajert
kontakt@e-guardia.com

Gość przeca to chore jest
krakowska dostałaś pojazd a wiesz że \ to cpł? hehe sorry spr und potw.

mody kasują

Gość dsfc
przeca to chore jest -czy to ty ryży? czemu już się nie pokazujesz? wstydzisz się?

nie ryży uświadamiam mało doinformowanych niech wiedzą nowicjusze co w trawie piszczy :classic_cool: