Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidaida28

Notorycznie spozniajacy sie okres - co moze byc przyczyna?

Polecane posty

Gość Lidaida28

Witam, mam problem ze zdrowiem i chcialabym sie doradzic...od okolo 5 miesiecy notorycznie spoznia mi sie okres do tej pory bylo to o 7 do 10 dni opoznienia, teraz mija juz 14 dni od planowanej miesiaczki i dalej nie mam, nie wiem co myslec co to moze byc i czym moge go wyregulowac? Dodam, ze ciaze wykluczam bo nie wspolzyje a okres jak juz sie pojawia to jest obfity. Do tego wypadaja mi mocno wlosy, mam sucha i swedzaca skore twarzy z rumieniem i grzybice dloni. Cierpie tez na niedoczynnosc tarczycy ale przyjmuje leki. Te objawy mnie wykanczaja, w sumie dochodzi do tego otylosc i depresja z tym zwiazana. Mieszkam za granica i ciezko tu o specjaliste, nie wiem co mam robic czy ktos wie czego to moga byc objawy?

Gość co za inspirujący topik
sama sobie odpowiedziałaś: niedoczynność tarczycy powoduje zaburzenia hormonów płciowych powinnaś iść do gina, zrobić badania na hormony płciowe, zrobić usg i sprawdzić stan jajników

Gość wheidfhw
Twój klasyfikuje się do abc zdrowie albo podobnego forum.

Gość wheidfhw
*Twój post

Gość anne marie ....
no oprocz zaburzonej gospodarki hormonalnej to moze po prostu zle reagujesz na leki wroc do lekarza jesli chodzisz u siebie za granica a jak nie to radze jechac do pl. to unormowac bo jak wiadomo lekarze za granica nie sa jakimis wybitnymi specjalistami ;) - sama jestem za granica i z lekarzami tutaj co oni robia to mnie przeraza :o