Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty635453

Wasze ciała po porodzie....

Polecane posty

Gość przytylam 25 kg w ciąży
Kobiety za wszystko odpowiadają geny !!! Moja koleżanka urodziła 3 dzieci. W każdej ciąży tyła dużo bo 25-30 kg,zawsze miała duże brzuchy w ciąży. Teraz ma 170 cm-waży 55 kg, przed pierwszą ciążą tyle samo ważyła. Ani jednego rozstępu ani celulitu żadnego obwisłego brzucha. Chodzi w bikini na plaży,figurę ma super. Ale to geny,bo jej mama ma w sumie 4 dzieci i też super się trzyma.

Gość mama dziewczynki
mam 153 cm wzrostu przed ciążą ważyłam 60 kg w dniu porodu 79 kg .Miałam wielkiii brzuch co przy moim wzroście wyglądało śmiesznie :) córka ma 1.5 roku a ja ważę 59 kg i mam nadzieje ze dzieki diecie i ćwiczeniom uda mi sie zejść do 55 . Na brzuchu nie mam żadnych rozstępów .Za to piersi wyglądają fatalnie:(

Gość przytylam 25 kg w ciąży
Znowu inna koleżanka przytyła w ciąży 11 kg i ma rozstępy (kilkanaście takich dłuższych ) na brzuchu .

Gość kalka2000
no niestety :/ geny maja duzy udział u mnie tez w rodzinie kobiety tyły strasznie :/ juz teraz mam rozstepy i mam strasznie wrazliwa skóre z pękającymi naczynkami, moja siostra wazy 45kg i tez ma staszny cellulit i rozstepy :( genetycznie :( wiec chyba po porodzie tzreba bedzie sie w burke ubrac ;)

Gość zgadzam się że to jednak GENY
sama urodziłam troje dzieci, brzuch miałam za każdym razem bardzo dużym, a i tak nadal po trzech ciążach i porodach ważę tyle co przed ciążami 50 kilo przy 169 cm wzrostu;) akurat w tej kwestii mam dużo szczęścia, mam to po mamie;)

Gość ja 24
jestem 5 mc po porodzie i cialo jak przed :-)

Gość MamaCóreczki
ja mam lepsze. Wyszczuplałam mocno, choć ważę tyle samo, co przed ciążą. Zawsze miałam kobiecą sylwetkę, ale teraz to jest wyraźniejsze. Kilka rozstepow wyszlo juz po porodzie, ale sa niewielkie, a brzuch mialam jak na blizniaki, corka miala 4600. Jedyne co mnie martwi to piersi- jeszcze karmioe, ale zapowiada sie, ze nie beda juz D jak wczesniej.. Po karmieniu mam dwa flaczki. Mimo ze nigdy ani w ciazy ani do teraz nie urosly w zwiazku z karmieniem

Hej:) U mnie waga przed ciążą to 51 kg. W trakcie przytyłam 24 kg,a aktualnie ważę około 53 kg. W zasadzie figura aż tak mi się nie zmieniła_jedynie nie mam już tak płaskiego brzucha jak kiedyś...no i piersi pozostawiają wiele do życzenia. Rozstępy(mimo smarowania) mam na piersiach i bardzo blade wokół pępka. Ale co tam... było warto! :)