Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaggaa1982

pulchne przyszle mamusie

Polecane posty

zakladam temat bo mam kompleksy i jestem w 6 tyg ciazy. w kwietniu poroniłam a teraz jestem znowu w ciazy z czego bardzo sie ciesze. Byłam u lekarza krory robil mi usg w 5 tyg i 3 dni od miesiaczki i powiedzial ze nawet pecherzyka ni widzi, niby przez tusze i sprzet bo słaby miał. czy ktoras tak uslyszala z was? zaczynam sie niepokoic ze cos jest nie tak..... piszcie

Gość 3523523
A ile ważysz i masz wzrostu?

Gość jyrrjuyjuyj
jesteś tłustą świnią - jak się chce zajść w ciąże trzeba najpierw schudnać

Gość gośka_wawa
Ja mam podobne wymiary i panicznie się boję, że w tym okresie zajdę w ciążę (odchudzam się). Moja znajoma też zaszła w ciążę mając 90-parę w pierwszej ciąży, poniej miała już 105, po drugiej ciąży już 115 kg. I do tej pory tyle waży. Dlaczego nie odchudziłas sie przed ciążą?

hej ja jak zaszłam w ciażę ważyłam 103 kg. Teraz mam śliczną córcię. Moja koleżanka zaszła w ciążę ważyła około 115 kg i jej lekarz w 20 tyg. powiedział, że nic nie widzi a poszła do innego i wszystko jej pokazał. Może ma prywatny gabinet i chce żebyś przyszła do niego prywatnie . Nic się nie martw ! ;)

no ja zaczelam tyc po pierwszej ciazy przytylam prawie 40. jestem bardzo zbita i tej wagi nie wiadc u mnie ale waze duzo to fakt. próbowałam rozne diety ale ni pomagaly, zapierdzielalam fizycznie i to ciezko ale i tak stoje przy tej wadze. teraz mam lezec i czekac ide w sobote na usg prywatnie i mam nadzieje ze zobacze juz malenstwo

Gość d.z.iunia
Ale na tym etapie ciąży usg robi się dopochwowo! Ja jestem szczupła (rozmiar xs/s), a pierwsze usg przez powłoki brzuszne miałam chyba gdzieś ok. 20 tc, bo wcześniej zarodek jest na tyle mały, że trudno go oglądnąć przez brzuch. A przecież w pochwie tłuszczu nie masz ;).

Gość dokładnie to jakiś konował
pierwsze usg dopochwowo. nie chodź do niego, jak ma kiepski sprzęt, bo to zagrożenie dla dziecka, że nie będzie w stanie go dobrze zobaczyć. mnie lekarz mający doktorat (więc ufałam) mówił, że obraz moich jajników na usg jest w porządku, a miałam takie PCO, że głowa mała :O teraz nie mam miesiaczek w ogóle i właściwie jestem już bezpłodna.

Gość d.z.iunia
No ale przezierność macicy to chyba nie zależy od tuszy. Lepiej idź do innego gina.