Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whw

Ciąża urojona?

Polecane posty

Gość Whw

Mam 17 lat. Jestem dziewicą. Z moim chłopakiem uprawialiśmy peeting parę (2-3) dni po okresie. Dotykał mnie nim, ale nie wchodził do środka. Okres mam zawsze nieregularny, ostatnio miałam 29 czerwiec-4 lipiec. Do dziś nie mam. Panicznie boję się ciąży, ponieważ mam ambitne plany związane z nauką. Wydaje mi się, że jestem w ciąży. Dopóki nie przeczytałam objawów ciąży (wczoraj) jedynym był brak okresu. Dziś strasznie mnie mdli. Ostatnio bolały mnie piersi ale wydaje mi się, że to od źle dobranego stanika, ponieważ gdy się go pozbyłam przestały, raczej nie są nabrzmiałe. Boję się, czy to może być ciąża? Testu nie robiłam, mój chłopak przyjedzie do mnie jutro wieczorem,więc zrobimy pewnie w piątek. Bardzo się boję. Dodam że odkąd wyczytałam te objawy, tak się boję, że nic nie jem. Po prostu nie mam ochoty. Dziś nie jadłam śniadania, a wczoraj ostatni raz o 16. A może to depresja? Ostatnio często się denerowałam i płakałam, byłam narażona na duży stres. Pomóżcie mi kafki!

Gość GOlGiA
nie martw sie. tez mam 17 lat. jestem juz pierwszym razie. po 1 od tego nie zajdziesz raczej w ciaze (ludzie seks uprawiaja staraja sie o dziecko a myslisz ze tobie tak latwo przyjdzie? ;) spokojnie) po 2 przed okresem (okolo tydzien) jestes na 95% niepolodna wiec wyluzuj i idz cos zjesc;)