Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta.Zadowolona.Z.Życia

Ważę 80 kg przy 168 cm, a wcale nie czuję się nieatrakcyjna i cieszę się życiem.

Polecane posty

Gość komentator obserwator
KAMILA ODBLOKOWAŁA NA SWOIM BLOGU DODAWANIE KOMENTÓW

Jeszcze piję sok jabłkowy 100% z Biedronki

Wklejam jeszcze raz jadłospis :) Dziennie zjadam ok 2500-3000 kcal. Przykładowy jadłospis: Na śniadanie 3 jajka na miękko i banan. 2 śniadanie to płatki pełnoziarniste z mlekiem. Na lunch sporo twarogu (150 g) z przyprawami i ogórkiem z chlebkiem pełnoziarnistym Wasa. Obiad to mięso mielone z sosem pomidorowym podane makaronem pełnoziarnistym i posypane żółtym serem. Deser to sałatka owocowa. podwieczorek - sałatka z sałaty i różnych warzyw z sosem vinaigrette i serem feta lub mozzarellą Kolacja Twaróg z przyprawami i ogórkiem I dużo to ja na jedzenie nie wydaję, około 15-17 zł na siebie

Gość kalka2000
ja mam 156 waze 61 kg i czuje sie nieetrakcyjnie bo wiem ze nadwaga jest niezdrowa!! biegam, jem owoce i warzywa plus gotowane mieso, ciemny chleb a mimo to waga stoi albo max oi 2 kg sie zmniejszy niestety podejrzewam ze duza role graja tu geny, moja mama miała w moim wieku identyczna figure mimo ze jadła ile chciała i co chciała i nie cwiczyła :/ life is not fair

Gość do juuuuujuuuuu
szczerze mówiąc gdybym tyle zjadła w ciągu dnia, to nie mogłabym się ruszać, 3 jajka na śniadanie?????

ja np. wczoraj jadłam.. śniadanie dwie kanapki z suszoną szynką i pomidorem na lunch sałatka z serem feta miseczka zupy warzywnej wieczorem kawałek pizzy z warzywami i szynką i 3 małe ciasteczka do kawy z mlekiem między lunchem a kolacją a ważę 54kg przy 169 cm więc sama nie wiem dlaczego tyle ważysz może kwestia ciała, organizmu albo tego, że ja ćwiczę dużo

kalka2000 a może słodzisz herbatę i kawę? wiesz, że 2 łyżeczki cukru to 90kcal? ja jak przestałam słodzić od razu zjechałam z wagi 4 kg dziennie piłam 2 kubki kawy i 4 kubki herbaty, w sumie 12 łyżeczek cukru :) teraz nie słodzę

Gość kalka2000
NIE SŁODZE OD JAKICHS 5 LAT A JESLI JUZ MUSZE TO LYZECZKA MIODU... słodyczy unikam, ziemniaków, makaronów, jem troche kaszy...

Gość kalka2000
co do jadłospisu to na rano sniadanie : - płatki z mlekiem -jabłko/banan -sok owocowy, potem na lunch jakis jogurt albo porja warzyw np. marchewka, ogórek, potem obiad : - warzywa gotowane na parze plus mieso gotowane/ ryba

Gość kalka2000
nie wiem czy zwolnił, kiedy chodzalm do toalety 2, 3 razy w tygodniu teraz codziennie rano...moze posrednio wina antykoncepcji :/

Gość Jcjfjfkffl
Ja mam 179 i z 70 kg wagi czuję się otuczona, zwisa mi podgardle i tłuszcz mi wypływa zza paska spodni, dlatego na siłę zeszłam do 68 kg i różnicę widać. Ja nie wiem jak Ty to robisz że się sobie podobasz, ja bym się załamała.

Gość kalka2000
no ja tez bym sie załamała, w sumie juz jestem załamana przy wzroscie 156cm 61 kg :/ przeszkadza mi nadmiar tłuszczyku na brzuchu (mimo intensywnych cwiczen zawsze miałam problemy z pozbyciem sie go :/), moja mama miała identyczny brzuszek jak była w moim wieku :/ nie wyobrazam sobie jak bym wygladała jakbym jadła jak autorka :O

Gość Tak to ja :)
MOIM ZDANIEM AUTORKO TO CHCESZ OSZUKAĆ SAMA SIEBIE. MOZE JESTES SZCZESLIWA ALE DO PŁENI BRAKUJE CI WŁASNIE ZGUBIC TYCH KILKA NADPROGRAMOWYCH KILOGRAMÓW. TEN TEMAT TO TAKA MASKA I KRZYK O POMOC.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
CZytając co ty zjadasz, az się za głowe chwyciłam. Musisz mieć straszne gazy po takich mieszankach.