Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to dla mnie

Czasem jak patrze na niektore pary

Polecane posty

Gość dziwne to dla mnie

to pytam sama siebie: "Co on/a w nim/niej widzi? Przyklad: dziewczyna wyglada jak rozlazla krowa, wazy ze 100kg, gebe ma strasznie antypatyczna, zaniedbana i tego wyniosla i chamska, ma faceta, ktorego ciagle za wszystko strofuje, a on z nia ciagle jest. Przyklad nr dwa: tleniona blond solara, rozowe szpileczki, uwazajaca sie za miss pieknosci i wielka Pania, ktora w rzeczywistosci jest mega infantylna, ma faceta ktory pokornie lata za nia jak pies. Tymczasem jest tyle fajnych, normalnych osob, ktore sa samotne.

Gość masz internet i nie wiesz
wiemy wiemy jestes sama... pamietaj wyglad to nie wszystko zmien charakter przestan byc jędzą lub grać księżniczkę to znajdziesz fajnego faceta

Gość dokuczam ci ?
co cie to kurw obchodzi ,widocznie jestes drętwa ja kłoda na rzece i nikt cie nie chce

może ta "krowa" nie jest tak próżna i beznadziejna jak Ty - czyli nie ocenia ludzi w ten sposób, nie interesuje się ludźmi, nie ocenia ich z wyglądu za kogo Ty się uważasz, że "zastanawiasz się co on w niej widzi?" czy myślisz, że każdy patrzy tylko na walory fizyczne? wszyscy za 40 lat będziemy pomarszczeni i "brzydcy" i co wtedy? zostawisz faceta? - no bo co Ty w nim wtedy będziesz widzieć?

Gość dziwne to dla mnie
Moja ocena i opis jest obiektywny. Nie doszukujcie w tym jakichs osobistych przeslanek.